Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sharon Stone

Ti, ti, Sharon!

Ni.J.
07. junij 2012, 21:20
2
Velikost pisave:

Nekatere rože nikoli ne ovenijo, in tako je tudi s 57-letno Sharone Stone, ki je zacvetela v filmu Prvinski nagon. Igralko namreč oblegajo sami mladi lepotci, z najnovejšim pa so jo pred časom ujeli tudi na plaži.

Sharon Stone
Sharon zapeljuje mlade lepotce. (Foto: Fame)

Obtožujejo me, da se srečujem samo z mlajšimi moškimi, v resnici pa so oni edini, ki me sploh povabijo kam,″ je nedavno izjavila že 57-letna igralka Sharon Stone. ″Moških mojih let sploh ne pristopijo več k meni.″

In očitno je vse to res. V fotografske objektive so jo namreč pred časom ujeli, kako se je na plaži Venice Beach objemala in poljubljala z argentinskim fotomodelom Martinom Mico, ki šteje nič več in nič manj kot 27 let.

Sharon in Mica, nekdanji študent inženirstva, sta se spoznala v začetku maja, med ekskluzivno zabavo v brazilskem Sao Paulu.

Dejstvo je, da se vse več moških, ki so mlajši od 30 let, zapleta v razmerja s starejšimi ženskami. Zakaj je to tako popularno? Verjetno zato, ker so starejše ženske veliko bolj izkušene od mlajših, so bolj samozavestne, vedo kaj hočejo in kako to doseči, so manj ’dramatične’, ni jih potrebno ’vzdrževati’, saj imajo že lastne vire dohodkov in jih ni potrebno razvajati, z njimi se je lažje pogovarjati, njihovo telo pa je že popolnoma razvito, z vsemi potrebnimi oblinami.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 2
 
Pepermint 08.06.2012 18:12:11
Z mano bi lahko počela, kar bi se ji zljubilo!
Več komentarjev