Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Chorchyp TBT

Chorchyp: Vedno gre do konca!

Matej Arh
12. julij 2018, 08:09
0
Velikost pisave:

Vse je presenetil, ko je kot mojster borilnih veščin v 1. sezoni šova Zvezde plešejo stopil na plesni parket in osvojil 2. mesto. Je ples svoje mesto našel tudi v njegovi telovadnici?

Chorchyp

Nalagam..

Denisa Porčiča - Chorchypa marsikdo povezuje z borilnimi veščinami in glasbo, lani pa je v svoj življenepis dodal še besedo 'plesalec'. V šovu Zvezde plešejo na POP TV se je prebil vse do superfinala in presenetil številne, ki niso verjeli, da se lahko mišičnjak vrti tudi po plesnem parketu. V videu preverite, kaj je pretehtalo, da se je odločil za novo izkušnjo in kako plesno znanje koristi zdaj.

Spletna rubrika #tbt (Throwback Thursday) je nastala z namenom, da se spomnimo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev. Presenetimo jih z videi iz tistega obdobja, poleg tega pa preverimo, kaj se je dogajalo v zakulisju in kako se vsega spominjajo zdaj. 

CELOTNI POGOVOR S CHORCHYPOM SI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo ga z videi iz tistega časa, poleg tega pa preverili, kaj se je takrat zares dogajalo in kako se tega obdobja spominja. Zajadraj nazaj v mladost s #tbt!

Chorchyp TBT
Izziva se ne ustraši, ampak ga poskuša premagati. (Foto: Aljoša Kravanja)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev