NOVICE

Chorchyp: Vedno gre do konca!

11.07.2018, 10:55
0
Vse je presenetil, ko je kot mojster borilnih veščin v 1. sezoni šova Zvezde plešejo stopil na plesni parket in osvojil 2. mesto. Je ples svoje mesto našel tudi v njegovi telovadnici?

Denisa Porčiča - Chorchypa marsikdo povezuje z borilnimi veščinami in glasbo, lani pa je v svoj življenepis dodal še besedo 'plesalec'. V šovu Zvezde plešejo na POP TVse je prebil vse do superfinala in presenetil številne, ki niso verjeli, da se lahko mišičnjak vrti tudi po plesnem parketu. V videu preverite, kaj je pretehtalo, da se je odločil za novo izkušnjo in kako plesno znanje koristi zdaj.

Spletna rubrika #tbt (Throwback Thursday) je nastala z namenom, da se spomnimo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev. Presenetimo jih z videi iz tistega obdobja, poleg tega pa preverimo, kaj se je dogajalo v zakulisju in kako se vsega spominjajo zdaj. 

CELOTNI POGOVOR S CHORCHYPOM SI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo ga z videi iz tistega časa, poleg tega pa preverili, kaj se je takrat zares dogajalo in kako se tega obdobja spominja. Zajadraj nazaj v mladost s #tbt!

Izziva se ne ustraši, ampak ga poskuša premagati.
Izziva se ne ustraši, ampak ga poskuša premagati./ FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.