Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Dwayne Johnson

Vrhunska poteza The Rocka

L.P.
24. april 2018, 14:24
0
Velikost pisave:

Ko je srednješolka na gimnaziji v Minnesoti Katie Kelzenberg vprašala svojega idola The Rocka, če bi plesal z njo na maturantskem plesu v začetku tega meseca, ni pričakovala takšnega odziva.

Katie Kelzenberg se je 15. aprila oblekla v njen najboljši 'The Rock kostum' in  na Twitterju svojega idola prosila, če bi bil njen spremljevalec na maturantskem plesu.

Povabilo je z 2500 všečki pridobilo nekaj pozornosti, ni pa postalo viralno. Najstnica je bila prepričana, da je to to in da se Dwayne Johnson ne bo odzval na njeno prošnjo. Pet dni kasneje, ko je sedela pri uri statistike, je slišala zelo nenavadno obvestilo po šolskem zvočniku. Doživela je šok: njen idol The Rock se je opravičil, ker se ne bo mogel udeležiti maturantskega plesa 5. maja, saj bo takrat na Havajih snemal Jungle cruise – hard life. Svoje oboževalke pa kljub temu ni pustil praznih rok. Sporočil ji je, da je najel lokalno kino dvorano, kjer bo lahko skupaj s svojimi 232 prijatelji uživala ob ogledu njegovega najnovejšega filma Rampage.

The Rock, ki ga je prošnja oboževalke navdušila, je objavil posnetek tudi na Instagramu. Med drugim je poudaril, da je zelo srečen, da ima takšne oboževalce kot je ona.

SURPRISE KATIE KELZENBERG! About a week ago, I come across a video on my Twitter feed, from a student at Stillwater Area High School (oldest high school in Minnesota) asking me if I would be her date to her prom. Unfortunately, I’ll be shooting during that time in Hawaii, BUT I was so impressed by this young lady’s charm and confidence to even ask me (ladies always get shy in front of me) that I had to do something special. I decided to rent out an entire theater (capacity 232 seats) in her town so Katie and her closest 232 friends and family can enjoy a special screening of RAMPAGE. And all the free popcorn, candy and soda high school kids can consume! You’re money’s no good Katie... everything is on Uncle DJ. �dd19�dffe�df7f �df6d�dd64!! And I also taped a special morning message surprising Katie and her high school that will play across the school’s intercom system... literally...RIGHT NOW, Katie should be turning red hearing me surprise her in front of her entire school. I wish I was there in person Katie, to see your reaction to all this, but I’ll hear about for sure and most importantly - you and all your friends have fun at the theater and ENJOY RAMPAGE! Thanks for being an AWESOME FAN and I’m a lucky dude to have fans like you. Uncle DJ �dd1f�dffe❤️ Ps - the gorilla in Rampage is way smarter (and better looking) than I am, but don’t tell him that because he has a HUGE ego �dd8d

A post shared by therock (@therock) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev