Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Princ podzemlja

Takšna je v resnici Fatima iz serije Princ podzemlja!

Ma.K.
02. marec 2017, 12:26
0
Velikost pisave:

Konec lanskega leta se je na naših zaslonih pojavila serija Princ podzemlja, nad katero so se številni zmrdovali, češ da gre za še eno v nizu španskih limonad. A ogled le enega dela hitro prepriča v nasprotno. Gre za uprizoritev še kako aktualne problematike terorizma in korupcije, sredi kaosa pa je praktično nemogoče spregledati seksi glavno igralko Hibo Abouk, ki je že z ruto pravi magnet za moške oči. No, ko jo sname, pa ...

Princ podzemlja - 2
(Foto: POP TV)

Tisti, ki so si ogledali vsaj del serije Princ podzemlja (El Principe), se bodo strinjali s trditvijo, da je najlepši del zgodbe o vohunjenju, kriminalu, terorizmu in ljubezni vsekakor osrednji ženski lik Fatima, ki jo igra lepotica s prekrasnimi očmi Hiba Abouk.

Hiba Aboukhris Benslimane se je rodila leta 1986 v Madridu, kot najmlajša med štirimi otroki tunizijsko-libijskih priseljencev. Čeprav je družina živela v pretežno krščanski Španiji, ni opustila muslimanske vere in kulture. V Madridu se je Hiba prvič srečala s flamenkom in se nemudoma zaljubila v ta ples. Osnovno in srednjo šolo je obiskovala na francoski šoli v Madridu, potem pa se odločila za študij arabskih ved in dramske umetnosti.

Prve profesionalne igralske korake je naredila leta 2008 z vlogo v televizijski seriji El sindrome de Ulises (Ulyssesov sindrom), pravi razcvet pa je doživela leta 2010, ko so se vloge začele vrstiti kot po tekočem traku. Največ uspeha je v skoraj desetletni karieri požela prav z vlogo v seriji Princ podzemlja (El Principe), ki je luč sveta v Španiji ugledala februarja leta 2014.

Trenutno Hiba sicer živi med Parizom in Madridom in kot pravi sama je trenutno v enem najlepših obdobij v življenju. »Živeti v Parizu je to, o čemer sem vedno sanjala,« pravi ena najlepših španskih igralk, ki se je po uspehu v seriji Princ podzemlja odločila preseliti v francosko prestolnico, kjer nabira dodatno igralsko znanje. Kljub temu se zaradi različnih obveznosti redno vrača v Madrid, kjer se rada sreča tudi s svojo ljubeznijo iz serije Alexom Gonzalesom. Kljub temu zagotavlja, da z igralcem v resničnem življenju nista par, temveč sta med snemanjem postala samo dobra prijatelja. Sama zatrjuje, da je srečno samska.

Kriminal, terorizem in ... ljubezen!

Princ podzemlja (El Principe) je španska serija, zasnovana po zgodbi Aitorja Gabilonda in Cesarja Beniteza. Temelji na resničnih dogodkih, dodani pa so nepogrešljivi elementi ljubezni, napetosti in spletk. Sestavljata jo dve napeti sezoni, v katerih lahko spremljamo vohunske protiteroristične akcije, prepletene s prepovedano ljubeznijo dveh oseb iz povsem različnih svetov: mlade, pozneje celo poročene muslimanke Fatime (Hiba Abouk) in španskega tajnega obveščevalca Javierja Moreyja (Alex Gonzales).

Ya en el paraíso... Feliz martes a todos!!!! #nofilters #felizyagradecida #megustoWS @womensecretofficial

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Último día en el paraíso... ☀️�df34�dc99 ¡Feliz comienzo de semana para todos! #lastdayinparadise

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Zgodba se začne, ko tajnega agenta Javierja pošljejo na misijo v nevarno četrt El Principe v španskem mestu Ceuta, ki leži na meji z Marokom. To je območje, na katerem zaradi bližine Afrike vlada popoln kaos zaradi trgovine z drogami, ilegalnih migracij, verske napetosti in groženj s terorizmom. Ker oblasti sumijo, da nekateri izmed lokalnih policistov sodelujejo z muslimanskimi ekstremisti, se mora Javier infiltrirati med domačine in raziskati zadevo. Najprej je to zanj karierni izziv, ko sreča prelepo Fatimo, pa nehote postane še ljubezenski.

☀️❤️☀️ #tbt #goodmorning #bonjour #buenosdías

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Qué ganas te tenía.......... Verano‼️ ❤️☀️Feliz martes a todos☀️❤️

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Na POP TV lahko drugo sezono napete serije spremljate vsak delovni dan po oddaji 24 ur zvečer, zamujene epizode prve in druge sezone pa si lahko vedno ogledate tudi na VOYO.

Fumando espero... ❣ #mood #love

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,5
glasov 8
Komentarjev: 0
Več komentarjev