Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Čevlji in dež

Tako vam nikoli več ne bo premočilo čevljev!

N.J.
05. december 2017, 08:03
3
Velikost pisave:

Hladnejši dnevi, veliko vlage, dežja ... ni kaj, tu je jesen. Sodite med tiste, ki s težavo sezujejo in v kot postavijo svoje 'allstarke', a nimate druge izbire, če ne želite imeti popolnoma mokrih nog? Potem poskusite trik, s katerim bodo platnene superge postale neprepustne za vodo.

Mokri čevlji
(Foto: iStock)

Hoja v premočenih čevljih je vse prej kot prijetna, poleg tega z mokrimi čevlji tvegamo tudi kakšen prehlad. Vse, kar potrebujete, da bi preprečili, da vam vsak najmanjši naliv uniči veselje, je čebelji vosek ali običajna čajna (ne barvna!) svečka in sušilnik za lase.

Postopek je zelo preprost: z voskom premažite čevlje oziroma jih 'premažite' s svečo, kot kaže posnetek, tako da se na njih ustvari bel sloj. S sušilnikom, nastavljenim na najvišjo temperaturo, stopite vosek. Počakajte nekaj trenutkov in vaši čevlji so pripravljeni za hojo po dežju.

Postopek lahko uporabite tako za platnene superge kot tudi za druge športne copate in čevlje iz gladkega usnja ali semiša.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasovi 3
Komentarjev: 3
TeutonicKnight 05.12.2017 11:11:28
Kateri bedak se šeta okrog po dežju v Allstarkah...kakšen zadrogirani klošar perhaps...
maradonacarzamesija 18.11.2017 09:39:05
Na allstarkah ti premoči tudi podplat. Kaj pa zdaj?
Piko Boss 18.11.2017 14:01:18
res bedni čevlji. pa kdo to sploh nos
Več komentarjev