Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Stormy Daniels

Tako 'trpi' Trumpova?

N.J.
14. marec 2018, 13:08
5
Velikost pisave:

Medtem ko se zgodba med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in pornoigralko Stormy Daniels zapleta, češ da je tarča groženj in ustrahovanj, ona očitno več kot sproščeno opravlja svoje delo ...

Stormy Daniels
(Foto: Profimedia)

Paparaci so jo posneli med delom v nočnem klubu Solid Gold v Pompano Beach na Floridi, kjer ni bila videti ravno pod stresom, ko je s svojim oprsjem 'dušila' goste, ki so jih zatikali bankovce za perilo.

PREBERITE: Vsako nezaželeno 'šlatanje' je spolno nadlegovanje

Danielsova, ki jo je širša javnost spoznala po izbruhu domnevne afere s Trumpom, je sicer nedavno napovedala tožbo ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu. Za vložitev tožbe se je odločila zaradi sporne pogodbe o molku, ki jo je podpisala v zameno za 130.000 dolarjev (105.630 evrov). Danielsova v tožbi navaja, da je pogodba o molku neveljavna, ker je Trump nikoli ni podpisal. Za molk naj bi ji icer plačeval Trumpov odvetnik Michael Cohen, ki naj bi Danielsovo, kot trdi, ustrahoval.

PREBERITE: Taka je tipična ljubica!

Danielsova naj bi imela razmerje s Trumpom leta 2006, ko je bila Melania Trump,  danes prva dama ZDA noseča. Leta 2016 je želela o tem javno spregovoriti, Cohen pa naj bi jo ustrahoval in prisilil v podpis pogodbe, s katero se je zavezala, da bo v zameno za denar molčala. Tisti trenutek se ji je zdel prikladen za deliti svoje intimne trenutke z javnostjo, ker se je tedaj Trump ravno znašel sredi škandala, ko je v javnost prišel posnetek, v katerem se je hvalil, da lahko z ženskami počne, kar želi. Cohen je za transakcijo ustanovil posebno podjetje, Danielsova in Trump pa sta bila deležnika pogodbe pod psevdonimom. Trump je bil David Dennison, Danielsova pa Peggy Peterson. Težava je sedaj v tem, da "David Dennison" ni podpisal pogodbe in tožba Danielsove na podlagi tega zahteva njeno razveljavitev.

Stormy Daniels
(Foto: Profimedia)
Stormy Daniels
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasovi 4
Komentarjev: 5
Frane Šajn 14.03.2018 19:28:56
Če jo tako samo bežno pogledaš ti je takoj jasno,da ima Trump vendarle okus če za drugo ne, ga ima vsaj za ženske.
medo90 15.03.2018 09:23:04
se popolnoma strinjam
 
DeBill 14.03.2018 18:14:58
če je tole kresnu je pa res izpod nivoja. take se tud s palco ne dotikaš
murate 15.03.2018 05:15:35
me res zanima kakšno imaš doma
medo90 15.03.2018 09:33:57
očitno ti fantje bolj dišijo. Jaz bo brez pomisleka kresnu
Več komentarjev