Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Anže Kopitar - 1

Tako dobrodelni so Kopitarjevi

N.J.
23. januar 2018, 11:43
2
Velikost pisave:

Člani hokejskega kluba severnoameriške hokejske lige NHL LA Kings, katere pomemben član je slovenski hokejski as Anže Kopitar, se je znova izkazala, a tokrat ne na ledu.

Anže Kopitar
(Foto: AP)

Maskota LA Kingsov, slavni lev Bailey in ekipa z ledene ploskve so obiskali bolne otroke v losangeleški otroški bolnišnici CHLA (Children's Hospital Los Angeles). Popoldne so preživeli v družbi mladih navijačev, se z njimi igrali, delili avtograme in se fotografirali ter otrokom na obraze risali nasmeške.

Obisk otroške bolnišnice je sicer že večletna praksa LA Kingsov, ki se je izkazala za zelo pozitivno potezo, saj obisk slavnih hokejistom otrokom pomeni vsaj nekajurni odklop od zahtevnega in izčrpavajočega zdravljenja. »Veselimo se vsakoletnega obiska CHLA,« je povedala Jennifer Pope iz King Care Foundation. »Čudovito je videti, kako dobro vpliva interakcija Baileyja in igracev z otroki na njihovo počutja, Vsakdo od članov ekipe je vesel, da lahko nekaj časa nameni temu pomembnemu dogodku.«

LA Kingsi so sicer že darovali 500.000 ameriških dolarjev (408.000 evrov) krvodajalskemu centru bolnišnice CHLA, v zadnjih petih letih so pristavili še dodaten milijon dolarjev (816.000 evrov) v dobrodelni namen, hkrati pa spodbujajo, da bi se več ljudi odločalo za krvodajalstvo in tako pomagalo reševati življenja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 6
Komentarjev: 2
hotchilipoper 23.01.2018 09:25:06
Saj je naš borut tudi dobrodelnež,pobira smeti,kosi travo,in to brez plačila
Ardene 23.01.2018 15:07:38
za to dobiva dobro plačo, nekaj pa ja mora delati
Več komentarjev