Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Šport - 1

Nikoli več ti ne bo treba razmišljati, če si lahko privoščiš

N.J.
15. december 2017, 13:04
Velikost pisave:

Dejstvo je, da le redki moški s športom ne najdejo povezave. Nekateri so sami aktivni, drugi radi spremljajo šport preko malih ekranov, tretji v živo s tribun. Si predstavljaš, da bi lahko odslej v vseh tekmah užival v živo, in to ne glede na to, na katerem koncu sveta bi se odvijala tekma?

Šport - 4
Zakaj bi užival le na domačem kavču? (Foto: iStock)

Zima prinaša mraz, sneg in led – a v kompletu z zimo moški spet dobimo izgovor, da lahko marsikatero popoldne v miru uživamo na domačem kavču in počnemo to, kar nam je (vsaj večini) pač pri srcu – spremljamo zimske športe. Si predstavljaš, da bi si lahko od zdaj naprej prav vsako tekmo ogledal v živo? Da ti nikoli več ne bi bilo treba razmišljati, če si lahko privoščiš potovanje, vstopnice, nastanitev? Nordijsko smučanje, smučarski skoki in poleti, alpsko smučanje, drsanje, hokej, pa še vsi drugi športi ... vse to bi lahko v hipu iz običajnega popoldneva v domačem naslanjaču postalo vrhunska dogodivščina! Te zanima, kako?

Ugotovi, od kod prihajajo najboljši

Kdo je najboljši v hokeju? Skandinavci. Kdo je najboljši v nordijskem smučanju? Skandinavci. Od kod prihajajo nekatere največje smučarske legende, kot so Ingemar Stenmark, Kjetil André Aamodt, Aksel Lund Svindal, Anja Pärson? Iz Skandinavije. Torej smo ugotovili – Skandinavci so 'kul'.

Šport - 1
Kje so doma najboljši hokejisti? (Foto: iStock)

Igraj Vikinglotto!

Če si v igri za Viking, lahko dobiš od 3 do 35 milijonov. Vsako sredo!

Brez strasti ne gre

Slovenci smo velikokrat polni pričakovanj in včasih pozabimo na to, kako majhna dežela smo in kako vrhunski so v resnici naši športniki. Ob zmagah se veselimo, ob vsakem manjšem spodrsljaju pa že tečnarimo, da naši 'nikoli ničesar ne pokažejo'. Skandinavci so v tem drugačni. Veselijo se uspehov in jasno izražajo svoj ponos. Se spomnite, kako so Islandci na evropskem prvenstvu v Franciji spisali eno najlepših nogometnih pravljic vseh časov? Ta mala država je z izjemno samozavestjo izločila še tako močno ekipo, kot so Angleži, njihov slog navijanja pa je osvojil svetovno javnost. Postanite strastni.

Vikinglotto
Bodi zmagovalec! (Foto: Loterija Slovenije)

Nič zabave? Nor dolgčas!

Če Skandinavcem uspeva, očitno nekaj počnejo prav. Ti je pri srcu vse s skandinavskim poreklom? Zdaj je skrajni čas, da na svoj seznam dodaš pravo skandinavsko igro, ki ti lahko spremeni življenje in prežene dolgčas – Vikinglotto!   Zagotovljeni sklad za glavni dobitek je kar 3 milijone evrov, lahko pa naraste vse do 35 milijonov. Poleg glavnega dobitka Viking je na voljo še 7 dobitkov. In prav vsak lahko v tvoje življenje prinese spremembo.

Si že kdaj razmišljal, kaj bi storil, če bi osvojil katerega od dobitkov? Če te spremlja sreča, ti ne bo treba več razmišljati, ali si lahko privoščiš iti na najljubšo tekmo ali ne. Kamorkoli na svetu bodo šli tvoji idoli, boš šel lahko z njimi. Morda ne le ti, ampak tudi vsi tisti, ki jih želiš imeti vedno ob sebi.

Morda boš tudi v prihodnje vse spremljal od doma, a vsakič iz drugačnega naslanjača in na drugi televiziji. Kdo ve? Kdor ne poskusi, ne bo nikoli vedel!

Vikinglotto
Postani Viking! (Foto: Loterija Slovenije)

Sponzorirana vsebina

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,8
glasov 13