Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Blaž Cof-naslovna

Slovenski spustaši odlični v Banjaluki

L.P./sta
11. junij 2018, 09:08
0
Velikost pisave:

Slovenski spustaši so bili odlični v Banjaluki na drugi tekmi tekmovanja za svetovni pokal v spustu na divjih vodah. Med kanuisti se je zmage v sprintu na divjih vodah veselil Blaž Cof, med kajakaši je zmagal Anže Urankar, Vid Debeljak pa je bil drugi.

Tudi z druge tekme svetovnega pokala v spustu na divjih vodah se slovenski spustaši ne vračajo praznih rok. V preizkušnji sprinta na divjih vodah je kanuist Blaž Cof pokazal, da naslov svetovnega prvaka v tej disciplini, ki si ga je priveslal na začetku junija, ni bil naključje. Na Vrbasu je tudi tokrat ugnal vse tekmece. Še najbolj sta se mu približala Francoz Tony Debray in Čeh Vladimir Slanina.

Med kajakaši je prav tako donela Zdravljica. Zmagal je letošnji dobitnik bronaste kolajne s svetovnega prvenstva v sprintu na divjih vodah, sicer lanski svetovni prvak, Anže Urankar, ki je prehitel reprezentančnega kolega Vida Debeljaka, evropskega prvaka v tej disciplini.

Na tretje mesto se je uvrstil Francoz Maxence Barouh. Tik pod zmagovalnim odrom je na četrtem mestu končal Simon Oven, Tim Novak je bil deveti, Nejc Žnidarčič pa deseti. Finale se je izmaknilo Maksu Frančeškinu, ki je v prvi kvalifikacijski vožnji sprinta zasedel deseto mesto, v drugi pa je bil dvajseti.

Slovenski predstavniki so bili razpoloženi tudi na uvodni tekmi svetovnega pokala v letošnji sezoni na brzicah Vrbasa, saj se je v konkurenci kajakašev vsem šestim reprezentantom uspelo uvrstiti v najboljšo petnajsterico.

Z drugim mestom je največ iztržil novi svetovni prvak v klasičnem spustu Oven.

Tik pod stopničkami je preizkušnjo klasičnega spusta končal aktualni svetovni prvak v sprintu na divjih vodah Nejc Žnidarčič, Anže Urankar je bil peti, Maks Frančeškin deveti, Tim Novak trinajsti, Vid Debeljak pa je osvojil petnajsto mesto.

Med kanuisti se je na zmagovalni oder povzpel aktualni svetovni prvak v sprintu na divjih vodah Blaž Cof, ki je na v klasiki osvojil tretje mesto.

Tretja in četrta tekma svetovnega pokala bosta na sporedu prihodnji konec tedna v Celju.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev