Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Samanta Škrjanec

Slovensko kandidatko za poslanko obtožujejo mučenja živali

N.J.
15. maj 2018, 08:04
12
Velikost pisave:

Samanta Rejc Debevec, ki se je v medijih pred časom pojavljala kot Samanta Škrjanec, se je v zadnjih dneh znašla v nezavidljivem položaju.

Na Facebook strani društva Srce za bulle so konec preteklega tedna objavili fotografije in posnetke Samante Rejc Debevec, nekdanje starlete in zdajšnje kandidatke za poslanko, kako na balkonu svoje stanovanjske hiše čisti  goro pasjih iztrebkov. Posnetek naj bi po objavi društva sodeč dokazoval, da Rejc Debevčeva, ki zase pravi, da je velika ljubiteljica in zagovornica živali in se namerava za zaščito in strožje kazni v primeru mučenja živali med drugim zavzemati tudi kot poslanka, neprimerno ravna s svojimi živalmi.

Za več informacij v zvezi z dogodkom smo se obrnili tudi nanjo. Zanimalo nas je, ali bo pravico zaradi blatenja iskala tudi po pravni poti in prejeli smo naslednji odgovor: "Naj pojasnim naslednje: fotografija je bila posneta, ko je, med mojo odsotnostjo, za moje živali, zajce, mačko in psa, skrbel prijatelj. Očitno je prijatelju včasih zmanjkalo časa, kar je tudi razumljivo, da bi, poleg skrbi za moje živali, tudi vedno počistil celo teraso, kamor je po mojem navodilu spuščal kužiko Snežko. Fotografijo, morda jih je tudi več, je posnela soseda, ki me že ob moje ločitve  nenehno nadleguje. Soseda je poklicala tudi veterinarsko inšpekcijo, ki je seveda prišla, in ugotovila, da je za moje živali dobro poskrbljeno. Kot dokaz prilagam zapisnik inšpekcije. Zdaj, ko sem doma, je terasa seveda počiščena, poglejte fotografijo. Vem tudi, da sem zaradi moje kandidature za poslanko na Listi novinarja Bojana Požarja upravičeno pred očmi javnosti, zato sem zadevo tudi pojasnila. Ostajam velika ljubiteljica in imetnica živali, se pa kmalu selim iz te hiše, da bomo vsi, tudi moje živali, imeli mir pred tole sosedo. S tem pisanjem zaključujem to temo."

Spomnimo ...

Samanta Rejc Debevec je že znano ime slovenske estrade. Pred časom je naslovnice polnila zaradi umazane ločitve od Borisa Škerjanca. Ta je z njo obračunaval prek medijev, jo obtoževal, da se drogira, v zameno za denar ponuja spolne usluge - tedaj so v javnost prišle informacije, da naj bi računala okoli 500 evrov za dve uri 'akcije' in še in še. Tedaj se je bolj kot ne zavila v molk in nobenih govoric ni želela komentirati. 

Zakonca Škrjanec sta se pred tem javnim pranjem umazanega perila znašla v medijih tudi zaradi hudih obtožb, češ da sta tekmovalke lepotnega izbora Miss Eco, ki sta ga organizirala, napeljevala k prostituciji. Ena od finalistk izbora Mateja Vovk in lastnika licence Andrej Rakar - Drey ter Janez Tomc so tedaj na medije naslovili pismo, v katerem so zatrdili, da naj bi zakonca tekmovalke napeljevala k prostituciji, komunikacija z njimi pa naj bi potekala na najnižji možni ravni. Zakonca  sta takrat vse obtožbe ostro zanikala. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,6
glasov 5
Komentarjev: 12
 
murate 15.05.2018 17:40:20
eno je kandidirat drugo pa priti skozi sito volitev.Kar se tiče ljubiteljev živali , pa so običajno najslabši tisti,ki so najbolj glasni
 
gongash 15.05.2018 10:19:14
glupa sponzoruša našla enega glupsona in gre v politiko, nič novega, saj imajo veliko skupnega
 
najjana 15.05.2018 09:33:30
Saj ne moreš verjet kaj hoče vse v politiko. Sramota za državo.
KaPi 15.05.2018 08:08:50
Boge živali.
 
Mišek 15.05.2018 07:36:34
Nemoreš verjet!!
Comanchee 14.05.2018 21:37:43
Ali psa namesto na povodec in sprehod, spustiš kar na teraso in jo (morda) enkrat na teden opereš? Če pa je vreme vroče, pa naj sosedje zaradi smradu pač zaprejo okna kajne? Ogabno. Naj si kupi drugo igračko, ne pa živega psa.
 
Vest-naroda 14.05.2018 18:41:05
Pred leti jo je Požar nabijal na sramotilni steber, zdaj pa kandidira na njegovi listi. Oba sta res zaupanja vredni, kredibilni osebi...
makintosh 15.05.2018 18:01:52
Ha ha ha ha res je res sta kredibilni osebi oba ha ha ha. No rezultat bo 0.1% pa še to je ogromno
paradoxal 14.05.2018 17:54:47
khurvestija
 
cefre 14.05.2018 17:00:16
super primerek za listo na kateri kandidira
 
SmartKid 14.05.2018 14:30:32
Kdo????? Kaj??? Kdo so ti ljudje????? Zakaj pa niste tudi o meni napisali enih par besed???? Mislim, če je lahko že vsak tle gor....
rovte 14.05.2018 20:45:48
Da crkneš od smeha, pasji iztrebki, Požar, starlete, kaj se bo še našlo na listi volivcev!!
Več komentarjev