Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Paige

Konec je z njo: Seks posnetek, poškodba vratu in ... slovo

N.J.
13. april 2018, 09:49
1
Velikost pisave:

WWE zvezdnica Paige je 25-letnica, ki je navduševala v ringu. A zaradi poškodbe vratu se temnolaska zdaj poslavlja od ringa.

Paige
(Foto: Instagram)

Rokoborka je vpričo množice oboževalcev v začetku tedna v Smoothie King Centru v New Orleansu naznanila, da se poslavlja. V čustveno nabitem govoru je povedala, da se zahvaljuje vsem ženskam, zvezdnicam večera. »Ponosna sem, da sem del te ekipe. Vse smo prispevale, da smo se razvile v nekaj velikega,« je dejala in nadaljevala, da bo to vedno njen dom.

Po naznanitvi se je na Twitterju vsulo sporočil oboževalcev in oboževalk, ki so ji zaželeli vse najboljše v prihodnosti in se ji poklonili za odlične predstave.

Paige je v zadnjem obdobju morala odpovedati več dogodkov po udarcu, ki ga je prejela na eni izmed predstav med lanskim WWE Holiday Tour. Tedaj jo je soborka močno brcnila v hrbet tik pod vratom in Paige je grdo padla na tla. Skušala se je pobrati, a nikakor ni mogla. Poškodba pa ni bila prva - nekaj mesecev pred to poškodbo je bila na operaciji zaradi poškodbe vratu.

Pravo ime temnolase borke je Saraya-Jade Bevis in prihaja iz Anglije. Med drugim je povedala, da se je v zadnjem času borila z anoreksijo, ki je bila posledica stresa, ko je v javnost pricurljal njen posnetek seksa. »Ko je to prišlo v javnost, sem se za nekaj mesecev zaprla v hišo,« je dejala in zaupala, da  je nekega dne le sedela s prijateljico na pijači, ko je pristopil nek moški in jo ogovoril z besedami: »Poglej jo, pornozvezdnica.« Stekla je na stranišče in se zjokala. Bila je popolnoma na dnu in razmišljala celo o samomoru.

That butt chin though.. "Wrestling isn't just a passion. It's my future."

A post shared by Saraya Bevis (@realpaigewwe) on

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,0
glasovi 4
Komentarjev: 1
profesorLazar 13.04.2018 23:48:35
Pa kdo sploh gleda to sranje
Več komentarjev