Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Samanta Rejc Debevec

Saga 'kakci' se nadaljuje: grožnje, prijava - kaj sledi?

N.J.
16. maj 2018, 09:11
3
Velikost pisave:

Nekdanja estradnica in kandidatka za poslanko je pred dnevi podala uradno izjavo glede obtožb, da zanemarja svojega ljubljenčka. A zadeva se s tem ni pomirila. Kot kaže, je nasprotnike še bolj podžgala, zato je bila prisiljena v nadaljnje ukrepe.  

Samanta Rejc Debevec
(Foto: Facebook)

Samanta Rejc Debevec (nekoč Škrjanec) je zdaj podala še kazensko ovadbo. Objavila je selfie izpred policijske postaje in zapisala: "Spoštovani, sporočam, da sem danes podala kazensko ovadbo in odškodninski zahtevek zoper sosedo, ki izdeluje in širi slike ter videoposnetke iz mojega zasebnega življenja, na posestvu, ki je zasebna last. To je po 138/I KZ-1 kaznivo dejanje in ga preganja država. 
Zavedam se, da bi marsikdo rad izkoristil mesec moje kandidature za svojo osebno promocijo ali izživljanje svojih frustracij, česar pa ne morem dovoliti, saj menim, da vas volivce to ne zanima, temveč kaj lahko skupaj spremenimo, da bomo lepše živeli. Ovadbi sem se želela izogniti, saj agresija ni v moji naravi, vendar je tudi moja dolžnost, da preprečim takšno kršenje zakona tudi v prihodnje."

Slovensko kandidatko za poslanko obtožujejo mučenja živali

Odzvalo se je tudi društvo Srce za bulle, ki vztraja, da soseda nima nič s posnetki, temveč da so oni vse posneli in fotografirali, ona naj bi jim le odprla vrata doma. Društvo je tudi pozvalo vse svoje člane, naj pod njeno objavo 'prilepijo zapis, ki ga je pripravil njihov predstavnik. a kot je zaslediti, je Rejc Debevčeva vse, ki so to storili, blokirala. V izjavi člani društva na precej prostaški način (med drugim jo nazivajo s 'poslanko-posranko') grozijo, češ 'naj se pazi, kaj vse so zmožni storiti za dobrobit živali'. 

 

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 3
 
bohlojz 16.05.2018 16:48:32
zakon o varstvu živalic bi lahko bil enostaven,nenapovedan prihod inšpektorja,ki da lastniku komando,naj en teden biva z živalco,bi se nekateri hitro navadili skrbeti...
majo56 16.05.2018 10:14:03
Kje ste pa to ženščino našli? A, da bi bila poslanka ?
Hachi 16.05.2018 09:37:01
boga reva, prej jo je Pozar skoraj raztrgal v oddaji, ko je bila zuanj afera z misicami, zdaj pa kandidira na njegovi listi. narobe svet. ona zagovornica zivali, a pes ocitno trave niti videl ni. takle svinjak nimajo niti svinje v hlevu.
Več komentarjev