Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

patria nesreča

Tako je videti avto, ki ga je zmečkala patria

N.J.
19. april 2018, 12:54
2
Velikost pisave:

Na bencinski črpalki v Pivki naj bi vojak s patrio pomotoma zmečkal avto pred seboj.

Na elektronski naslov smo v uredništvo prejeli informacijo, da naj bi vojak z vojaškim vozilom patria (oklepno vozilo 8×8 Svarun) na bencinski črpalki v Pivki nepravilno ustavil vozilo. Patria naj bi zmečkala avto pred seboj. V dokaz smo prejeli fotografijo, informacijo pa preverili tudi na Ministrstvu za obrambo RS.

Kot je potrdil Simon Korez, tiskovni predstavnik SV, se je nezgoda zgodila v sredo 18. aprila. Na bencinski črpalki v Pivki je prišlo do nenadzorovanega premika parkiranega vojaškega vozila. Dogodek, pri katerem je nastala materialna škoda na vozilih in objektu, pa je obravnavala Policijska postaja Postojna.

Kdo bo moral zdaj plačati odškodnino? Več informacij najdete TUKAJ!

patria nesreča
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,4
glasov 9
Komentarjev: 2
2K18 19.04.2018 17:41:30
Aaalkaa@.....ne vem od kje tebi takšno razmišljanje?? Tudi čisto novo osebno vozilo ne bi izgledalo drugače!!!! Patrija tehta od 16T do 26T poleg tega ima zelo debel oklep posledično se udarci ne prenašajo in je deformacija pločevine minimalna !! Malo se zamisli.
Aaalkaa 19.04.2018 14:42:03
Tko je to, ko se kupuje rabljena vozila in se jih prefarba, da so videti kot nova....
Več komentarjev