Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Moški prereže pnevmatike

Rezal je pnevmatike, policija pa nič 

U.K.
08. avgust 2018, 07:51
1
Velikost pisave:

Prebivalci mesta so ujeli vandala, ki je uničeval pnevmatike na avtomobilih, policija pa ga je izpustila.

Malce v šali, ampak osebo, ki nam prereže ‘gume’ na avtomobilu, bi utopili v žici vode, če bi ga/jo lahko. Pred časom smo imeli nekaj primerov tudi v Sloveniji, natančneje na Koroškem, nekaj podobnega pa se je dogajalo tudi v manjšem mestu v Veliki Britaniji. Prebivalcem Carloton Miniotta je nekdo vztrajno rezal pnevmatike in ko so imeli vsega dovolj, so po mestu nastavili skrite kamere. In nepridiprava so kmalu ujeli pri delu. 

Policija je moškega prijela, izkazalo se je, da gre za 54-letnega Bryna Richardsa, a so policisti pri postopku napravili napako in Bryn jo je odnesel brez posledic. No, razen če se bodo krajani, ki jih je teroriziral več kot dve leti, maščevali nad njegovo lastnino.  

Bryn je sicer mehanik, ki je očitno uničeval gume, da bi nato služil s popravili in prodajo novih gum. Bryn se je sicer vseskozi izgovarjal, da na posnetku ni bil on.  

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
 
murate 08.08.2018 11:52:46
utopit v žici vode
Več komentarjev