Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Najboljši ponudniki luksuznih križarjenj

Putinova je na remontu pri sosedih

STA/N.J.
28. februar 2014, 09:08
2
Velikost pisave:

Luksuzna jahta ruskega predsednika Vladimirja Putina je na generalnem remontu v podjetju Brodotrogir v Trogirju, so potrdili na spletni strani omenjenega podjetja. Gre za luksuzno jahto Čajka (Galeb), ki je dolga 53,8 metra. Za potrebe ruskega predsednika so jo kupili v času mandata Putinovega predhodnika Dmitrija Medvedjeva.

V trogirski ladjedelnici bodo trup Putinove jahte urejali do sredine aprila.

"Opravila na jahti, ki jo uporablja eden vodilnih svetovnih politikov, bi najverjetneje morala ostati skrivnost vse do konca remonta, a se je novica razširila po mestu," poroča Slobodna Dalmacija na svojih spletnih straneh.

Putinova jahta

Časnik dodaja, da v ladjedelnici niso želeli dodatno komentirati novice. Povedali so le, da je odločitev ruskega predsednika za remont Čajke v Trogirju posledica ugleda ladjedelnice, ki so ga gradili dolga leta.

Ruska država je predsedniško jahto kupila pred tremi leti za 40 milijonov dolarjev. Izdelali so jo v Turčiji pod imenom Leo Fun leta 2009.

Jahta je bila narejena po načrtih italijanskega oblikovalca Paola Caliarija. Na luksuznem plovilu je prostora za 12 potnikov in še toliko članov posadke. Poleg predsedniškega apartmaja ima tudi telovadnico, jacuzzi, salon in bar, navaja časnik. Njeno matično pristanišče je olimpijski Soči.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 5
Komentarjev: 2
 
Peter Solina 16.09.2017 12:25:30
nisem vedel da dela tudi na terenu
 
Demirel 28.02.2014 11:23:27
kva ma ta zenska veze z njegovo jahto ? klik klik.. vasa zabitost nima meja
Več komentarjev