Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
seks v policijskem avtu

Tega res ni nihče pričakoval!

N.J.
10. oktober 2014, 16:07
1
Velikost pisave:

Par, ki so ga policisti ustavili zaradi vožnje pod vplivom alkohola, se med prevozom v policijskem vozilu do policijske postaje ni mogel zadržati. Kar vpričo policistov sta začela divje seksati ...

Seks v avtu - 14
(Foto: Profimedia)

29-letna Heather Basten in 33-letni Travis Husniik sta v Wisconsinu uprizorila pravi seks šov. Med rutinsko kontrolo prometa sta ju policista ustavila. Oba sta bila pod vplivom alkohola, zato so jima zasegli avtomobil in odpeljali na policijsko postajo. A vožnja ni šla po načrtu policistov, saj sta pohotneža napravila še večjo neumnost. Policist, ki je vozil, je pogledal v retrovizor in ni mogel verjeti svojim očem – par se je namreč kar na zadnjih sedežih policijskega službenega vozila predajal strastem.

Policist je prekinil njuno početje in Husniika je presedel na sovoznikov sedež. »V 37-letni karieri česa takega še nisem doživel,« je povedal tamkajšnji šerif Mike Jansen.

Medtem ko so dekle obsodili na 48 dni zaporne kazni, si Husniiku dodelili 90 dni zaporne kazni oba pa bosta morala poravnati tudi plačilne naloge in stroške sojenja. Sodnik Jay Conley je nad njunim poskusom, da bi se izognila kazni zaradi vožnje pod vplivom alkohola, ogorčen in kot je dejal, česa takega še ni doživel.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 6
Komentarjev: 1
GuzutiHrzantes 10.10.2014 17:31:21
Jaz pa sem se posral...in tega sploh nisem pričakoval...kaj mi je storiti zdaj ko so hlače polne blata.
Več komentarjev