Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jonah Falcon - 2

Pred policisti iz hlač potegnil svojega pitona

N.J. / STA
10. november 2017, 14:47
2
Velikost pisave:

Nemška policija v Darmstadtu je v torek ponoči postala pozorna na opitega in agresivnega 19-letnika z veliko izboklino v hlačah. Ko so ga policisti povprašali, kakšno premoženje skriva v mednožju, je na njihovo presenečenje iz hlač potegnil 35 centimetrov dolgega pitona.

Šlo je dejansko za mlado kačo, ki jo je mladi Nemec nosil kar v žepu svojih hlač.

Policisti so nanj postali pozorni, ko se je ponoči glasno prerekal z nekim drugim moškim. Ko so pristopili k njima, je postal še bolj agresiven, zato so ga prijeli in pridržali. V celici je počakal do streznitve, je sporočila policija v Darmstadtu.

Poskrbeli so tudi za kačo in jo dali v posebno kletko za transport. Zdaj še ugotavljajo, kdo je njen dejanski lastnik, mladeniča, ki jo je skrival v hlačah, pa morda čaka tudi ovadba zaradi mučenja živali, še navaja dpa.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasovi 3
Komentarjev: 2
 
RamzesII 11.11.2017 13:37:28
Bodite vsaj dosledni pri pisanju, ne pa da zavajate. Sem pričakoval nekaj povsem drugega in na koncu še sram policije, čeprav slednji tega priznajo.
idiu3krasne 12.11.2017 18:26:05
kupi mozak...to 24 ur ...kaj si pričakoval...
Več komentarjev