Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Povozil jo je lasten avtomobil! - 1

Povozil jo je lasten avtomobil!

M.J.
30. januar 2012, 10:07
4
Velikost pisave:

Neka ženska iz Stockholma je končala pod kolesi lastnega avtomobila, v katerem ni bilo voznika. Avtomobil jo je za seboj vlekel več kot 10 metrov.

Njenega soseda so zjutraj prebudili nadvse nenavadni kriki. Stekel je na balkon, pogledal okoli in na travniku videl avtomobil, pod katerim je ležala nesrečna ženska. ''Kričala je na vso moč,'' je za nek lokalni medij povedal Per-Ake Eriksson, ki je takoj poklical policijo in nujno pomoč. Čez nekaj minut so bili reševalci že na kraju dogodka in izpod vozila rešili nesrečno žensko.

Povozil jo je lasten avtomobil! - 2
Nesrečno žensko so izpod avtomobila rešili reševalci (simbolna fotografija). (Foto: iStockphoto)

Čeprav vzroki te bizarne nesreče še niso popolnoma jasni, policija predpostavlja, da ji vozilo ni hotelo vžgati, zato je odšla in pogledala, kaj ne dela pod pokrovom motorja. ''Verjetno je vozilo pustila v prostem teku, to pa se je začelo premikati in jo je povozilo,'' je dejal Sven-Erik Olsson iz stockholmske policije.
Avtomobil je nesrečno žensko vlekel za seboj več kot 10 metrov, nato se je ustavil. Žensko so odpeljali v bolnišnico, njeno stanje pa trenutno še ni znano. ''Bila je pri zavesti, ko je prišla prva pomoč,'' je dejal Olson.

Preberite tudi, kako je oče nesrečno gledal, ko mu je krokodil pojedel hčer.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,6
glasov 5
Komentarjev: 4
Tadej Bučar 30.01.2012 12:56:00
A se hecaš? Kaj je sploh mela za delat motorju, sej ni avtomehanik!?
Tomozuki 30.01.2012 12:39:25
Pa take lepe nogavice je strgala...
povrsniste24kur 30.01.2012 10:54:52
grem stavit, da sploh ni bila oblečena v najlonke in petke, kot ta na sliki, ki se je pojavila v članku le zaradi več klikov.
 
burek69 30.01.2012 10:21:26
važno da je simbolna slika xD
Več komentarjev