Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sergej Izgoršek-naslovna

Pogumna trojica rešila življenje

L.P.
12. junij 2018, 14:01
0
Velikost pisave:

V Tacnu so včeraj podelili priznanja dvajsetim policistom, dvema vojakoma in sedmim občanom za njihova požrtvovalna dela. Med njih so se uvrstili tudi Sergej Izgoršek, Aleš Zupanc in Gorazd Šajtegel, ki so lani v začetku novembra rešili moškega pred napadom nevarnega psa, ameriškega staffordshirskega terrirja.

64-letniku je najprej pomagal Gorazd Šajgatel. Istočasno se je v akcijo pognal tudi Sergej Izgoršek. Zatem pa se je reševanju moškega priključil še Aleš Zupanc. S skupnimi močmi jim je uspelo zaustaviti psa do prihoda policije. Sergej je zatem 64-letniku oskrboval rano. Policija je agresivnega psa umirila s silo.

Izgoršek je zelo vesel, kadar lahko nekomu pomaga. Kot otrok je sanjaril, da bo postal gasilec. Priznanje, ki ga je prejel, mu pomeni veliko več kot finančna nagrada.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev