Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

seksi nogometašica

Še vedno menite, da nogomet ni za ženske?

N.J.
06. oktober 2017, 11:03
2
Velikost pisave:

Za marsikoga velja, da je nogomet nekaj, kar je rezervirano za moške in da ženske pri nogometu nimajo kaj iskati. A dejstvo je, da je ta šport med ženskami vse bolj priljubljen.

Vse več je ženskih nogometnih ekip, tekem, da ta šport leze pod kožo ženskam pa priča tudi dejstvo, da je vse več tudi žensk sodnic na tekmah. V Sloveniji imamo recimo kar 25 mednarodnih nogometnih sodnic, Nemka Bibiana Steinhaus pa se je v zgodovino zapisala kot prva ženska, ki je sodila v Bundesligi, pred časom pa se je v medijih pojavila, ko jo je med tekmo pomotoma po dojki pobožal nogometaš Herthe Peter Niemeyer.

Da, tudi ženske znajo spretno zabijati gole, obvladajo razne trike z žogo.  Pred časom je medije polnila Američanka Indi Cowie, ki je pri 21 letih veljala za eno najboljših nogometašic, ki obvladajo prosti slog. Očarala je med drugim tudi Lionela Messija, ki jo je leta 2012 izbral za zmagovalko na svetovnem prvenstvu freestylerjev. Letos je postala prava senzacija, ko je kot prva ženska na svetu izvedla trik, pri katerem naredi tri 'kroge' z nogo okoli žoge, medtem ko je ta v zraku (t. i. three revolution).

Zdaj je socialna omrežja preplavil posnetek dekleta, ki gole zabija kot za šalo ...

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 2
 
DeBill 08.10.2017 17:43:58
gledal, pač počasneje in z manj moči. že tako nezanimiv nogomet rata še manj zanimiv
 
2202 07.10.2017 19:58:10
toj messi z lasuljo
Več komentarjev