Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

rentgen - 2

Poglejte, kje se mu je zagozdil telefon

N.J.
26. maj 2016, 07:57
2
Velikost pisave:

Zapornik na Irskem je želel pretihotapiti mobilni telefon za rešetke, a se mu ni posrečilo. Poglejte, kje je obtičala naprava.

rentgen - 1

Neimenovani 29-letnik je mobilni telefon kar pogoltnil. Deset ur pozneje so ga odgovorni iz zapora pripeljali na urgenco v Dublin, saj je tožil zaradi bolečin, odstraniti pa so mu ga morali kirurgi.

Kot je pokazal rentgen, je mobilni telefon obtičal v zapornikovem želodcu. Kot so pojasnili kirurgi, ki so mu odstranili tujek iz želodca, je šlo za mobilni telefon dimenzij 68x23x11 mm.

Sedem dni po posegu so pacienta odpustili iz dublinske bolnišnice, nato pa je moral še k psihiatru, da je podal strokovno oceno njegovega psihičnega stanja. Štiri mesece po posegu so ga zdravniki še enkrat pregledali in menda potrdili, da je z njim vse v redu.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasovi 3
Komentarjev: 2
 
BŠK 26.05.2016 08:58:01
Ta je moral biti pa res bimbo da je to storil. Poznam nekaj takih primerov tudi iz Povšetove.
Vostro 26.05.2016 17:38:25
raje drž jezik za zobmi in ne izdajaj tajnosti!!! bimbo...
Več komentarjev