Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Denar

Podaril bo svojo plačo - prosi za pomoč!

STA/Ma.K.
15. marec 2017, 09:16
1
Velikost pisave:

Ameriški predsednik Donald Trump bo ob koncu leta svojo letno predsedniško plačo v višini 400.000 dolarjev (približno 376.000 evrov) podaril v dobrodelne namene. Pri tem pa si želi pomoči medijev, ki bi mu svetovali, katero dobrodelno ustanovo naj izbere, je danes sporočil tiskovni predstavnik Bele hiše Sean Spicer.

"Predsednik namerava podariti svojo plačo ob koncu leta," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP dejal tiskovni predstavnik Bele hiše Sean Spicer. "Prijazno je prosil, da pomagate določiti, kam naj gre ta denar," je dodal.

Da se je ameriški predsednik Donald Trump obrnil k medijem po pomoč je nekoliko nenavadno glede na to, kolikokrat jih je že napadel, ocenjuje AFP.

Spicer je sicer pojasnil, da se lahko na ta način izognejo preiskovanju in kontroli. Mediji so se namreč že večkrat lotili preiskovanja Trumpovih donacij in upravljanja njegovega družinskega podjetja.

Trump je že med kampanjo večkrat dejal, da ne namerava sprejeti predsedniške plače, ne bo pa prvi ameriški predsednik, ki bo podaril svojo plačo. To sta storila že Herbert Hoover in John F. Kennedy, še piše AFP.

Donald Trump
(Foto: AP)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glas 1
Komentarjev: 1
Mladen sir 17.03.2017 11:52:35
Meni lahko podari,ker so že sami moji starši bili vladarji jaz bi moral bit in niso dobivali niti centa od nobenega ,kot so sosedi in drugi pobirali miljone eurov pa naš denar mi nismo dobili vsaj jaz ne NIČ.Pa meni lahko nakažeš da si kupim hišo.
Več komentarjev