Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Donald Trump na Škotskem

Po srečanju s Trumpom skrivnostno umrl

M. A.
18. julij 2018, 15:07
3
Velikost pisave:

Še v nedeljo ga je spremljal na Škotskem, včeraj je umrl.

Minuli teden je minil v znamenju prvega uradnega obiska Velike Britanije ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegove žene Melanie. V štirih dneh sta marsikaj doživela, med drugim sta se srečala s premierko Thereso May, spila čaj z britansko kraljico Elizabeto II. in obiskala še Škotsko. Tam je Trumpa med drugim čuval tudi agent tajne službe, ki je imel pred tem obiskom že 19 let delovnih izkušenj.

Donald Trump in Theresa May
Trump se je prvi dan srečal s Thereso May. (Foto: AP)

Že v nedeljo, na dan Trumpovega odhoda, naj bi neimenovani agent potožil, da se slabo počuti, a je vseeno odšel na igrišče Turnberry, kjer je ameriški predsednik igral golf.

Donald Trump na Škotskem
Trump se je na Škotskem kratkočasil z igro golfa. (Foto: AP)

Je Melania poskušala zbežati?

Nekaj trenutkov pozneje se je zgrudil in odpeljali so ga na intenzivno nego, kjer so ugotovili, da ga je zadela kap. V torek zjutraj je v krogu svoje družine umrl. Novico je potrdila tudi ameriška tajna služba, kjer so ob veliki žalosti in obžalovanju agenta opisali kot 'izjemno predanega profesionalca najvišjega kova'. Ameriški predsednik se na agentovo smrt ni odzval, po obisku Velike Britanije pa je odpotoval v Helsinke, kjer se je srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasovi 4
Komentarjev: 3
 
Pravicaje 19.07.2018 21:07:06
Kaj pa novičok ,a ga je v flaški spet kaj manj ?
 
Bullschevik 18.07.2018 21:41:36
Še danes pogrešajo nekaj varnostnikov, tisti kso imel čast merkat našga Titeja. So jih dobil kso špegal skoz oken. Tite je bil kurbbir.
legenda2014 19.07.2018 10:52:50
slovensko prosim napiši
Več komentarjev