Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sacha Baron Cohen

Pištole bi dali že otrokom

M. A.
16. julij 2018, 11:12
0
Velikost pisave:

Borat, Brüno Gehard in Ali G. Kaj jim je skupno? To, da jim je življenje vdihnil komik Sacha Baron Cohen, ki pa je z novo potegavščino poskrbel za pravo revolucijo.

Britanski komedijant Sacha Baron Cohen je povsem nerazpoznaven v napovedniku nove serije 'Who Is America?', kjer kot strokovnjak protiteroristične enote, ki želi končati streljanje v ameriških šolah, ponudi enostavno rešitev: oborožite vse otroke. Z omenjeno serijo sicer želi prikazati problematiko pravice do orožja v Ameriki na absurdnem predlogu, da bi oborožili že otroke. A vendarle mu je uspelo najti kar nekaj politikov, ki bi Cohena, kot kaže, podprli.

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen je tokrat postal Terorist Terminator. (Foto: Profimedia)

Igralec se je tokrat preobrazil v izraelskega borca proti terorizmu z imenom Erran Morad, sam sebe pa poimenuje kar Terorist Terminator. V videu predstavi učni program 'Kinder Guardians' (Otroški varuhi), s katerim se zavzema za oborožitev 'nadarjenih' otrok takoj, ko dopolnijo štiri leta.

Joe Walsh
Prepričal je tudi republikanskega kongresnika Walsha. (Foto: Profimedia)

Kot smo pri Cohenu vajeni, se ni ustavil tukaj, temveč je odšel v Washington, kjer je pred kamero spravil kar nekaj politikov, med drugim se mu v videu pridružita tudi orožarski lobist Larry Pratt in republikanski kongresnik Joe Walsh. Slednji je po objavi videa na družbenih omrežjih že komentiral, da so ga v snemanje prepričali z zvijačo in da ne verjame v to, da bi otroci lahko rokovali z orožjem. Poleg tega je dodal tudi to, da so mu z ene izraelskih televizijskih postaj obljubili nagrado za njegovo sodelovanje.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev