Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Vklenjen moški

Ojoj! To je storil bivši!

STA/N.J.
25. maj 2018, 08:12
1
Velikost pisave:

Moški je bivši ženi pošiljal kratka sporočila. In ne boste verjeli - prav zaradi sporočil bo moral na hladno!

Sodišče v Celovcu je 33-letnega romunskega državljana, ki je bivši ženi v šestih tednih poslal 7648 kratkih sporočil, spoznalo za krivega zalezovanja in ogrožanja varnosti. Prisodilo mu je pol leta pogojne kazni, poročajo avstrijski mediji.

Par se je razšel v začetku leta po šestih letih zakona. Mož se je na ločitev odzval z množičnim pošiljanjem sporočil, med katerimi je bilo tudi 50 takšnih, v katerih je grozil bivši ženi.

Ženska je sicer na sodišču izjavila, da ni verjela, da bi jo bivši mož dejansko napadel. Sodnica je obtoženca vprašala, kako mu uspelo poslati toliko sporočil - povprečno okoli 190 na dan - in hkrati hoditi v službo. Odgovoril je, da je sporočila pošiljal v glavnem ponoči.

Sodnica mu je prisodila pogojno kazen, ker je priznal dejanje in obljubil, da ne bo več nadlegoval bivše žene, potem ko ga je prijavila policiji. Prav tako plačuje preživnino za sina.

Moški in bivša žena sta iz zgradbe sodišča odšla skupaj, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasovi 3
Komentarjev: 1
 
bodipameten 25.05.2018 19:53:30
hehe očitno ji je godilo saj bi lahko enostavno zamenjala številko in to je to -butara
Več komentarjev