Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Linksys - 2

Novoletni sklep št. 1: Konec težav s prenosom podatkov!

P.R.
11. januar 2017, 08:08
Velikost pisave:

MU-MIMO tehnologija uporabniku zagotavlja zanesljivo povezavo ter hiter prenos podatkov tudi v primeru, da do usmerjevalnika istočasno dostopa več različnih naprav.

Prva polovica januarja je navadno čas, ko razmišljamo o tem, kaj bomo v novem letu spremenili, da bomo srečnejši, mirnejši in bolj zadovoljni, da bo družinsko življenje teklo bolj gladko in da bo naše razmerje bolj harmonično. A za to, da se želje tudi res udejanijo v praksi, je potrebno najprej locirati vzrok težave in najti praktično rešitev zanjo.

Linksys - 2
»Multi-user multiple input and multiple output« (MU-MIMO) najhitrejši dvo-pasovni brezžični usmerjevalnik Linksys WRT3200ACM s podvojeno pasovno širino vseh prostorskih tokov omogoča enakomerno razporejanje brezžičnega signala na vse priključene naprave istočasno.

Je tudi pri vas vir nenehnih sporov , prepirov in slabe volje internetna povezava, imete težave s prenosi podatkov ravno takrat, ko morate nujno poslati nek službeni dokument, vaš nadebudni najstnik pa »sedi« na spletni igri in onemogoča nemoteno delovanje brezžičnega omrežja? Bi se radi brezskrbno zapodili v spletno igro, ki zahteva dobro pokritost brezžičnega omrežja in zavzame dobršen del vaše internetne povezave, pa ne bi radi sprožili vsesplošne nejevolje med ostalimi družinskimi člani, ki bi radi gledali film ali breskali po internetu? Vas skrbi, da bo ženino najpomembnejše elektronsko sporočilo ostalo med osnutki za pošiljanje zaradi vaše ali sinove spletne zabave?

Če se vam rešitev tega problema zdi »misija nemogoče«, se motite. Z eno samo potezo jo lahko rešite že v prvem tednu tega leta. Tu je Linksys-ov brezžični gigabitni MU-MIMO usmerjevalnik WRT3200ACM, ki oblikovno sledi klasičnim Linksysovim routerjem, vendar je hkrati povsem nova zgodba, ki zagotavlja nemoteno povezanost ne glede na to, koliko naprav hkrati dostopa do brezžičnega signala.

Kaj je MU-MIMO?

Ne, to ni znanstvena fantastika in tudi z jedrsko fiziko nima prav veliko skupnega. MU-MIMO je tehnologija, ki omogoča enakomerno razporejanje brezžičnega signala na vse priključene naprave istočasno, z enako hitrostjo. Usmerjevalnik WRT3200ACM je podprt s tehnologijo Tri-Stream 160, ki podvoji pasovno širino vseh prostorskih tokov, s čimer pridobite najhitrejši dvo-pasovni usmerjevalnik, ki zadovolji še tako visoke potrebe po izjemno hitrem brezžičnem prenosu.

Linksys - 3

Eden in edini Linksys WRT3200ACM podpira odprto kodo z uporabo OpenWRT ali DD-WRT®. Takoj, ko z vašega novega usmerjevalnika odstranite embalažo lahko pričnete z namestitvijo le-tega po svoji meri – od nastavitev omrežnih funkcij, do optimizacije usmerjevalnika za posebne potrebe, kot so igranje iger, varni način - VoIP ter nastavitev aplikacij za manjše delovne skupine. Nadgrajena aplikacija Smart Wi-Fi dovoljuje upravljanje in nadzor vašega domačega omrežja prek mobilne naprave. Tako boste kjerkoli in kadarkoli obveščeni o vsem, kar se dogaja na vašem domačem brezžičnem omrežju. Ponaša se z 256 MB Flash pomnilnika in 512 MB RAM pomnilnika.

Procesor, ki dela hitreje, kot si upate predstavljati

To pa še ni vse. Linksys-ov WRT3200ACM poganja najhitrejši, 1,8 GHz, dvojedrni procesor, ki zagotavlja visok nivo hkratnega procesiranja podatkov pri velikih hitrostih obdelave. Z uporabo reže USB 3.0 in priključitvijo zunanje naprave za hrambo podatkov boste svoje datoteke lahko delili z ostalimi v vašem omrežju, otrokom pa prilagodili uporabo interneta njihovim letom.

Ustvarili boste lahko tudi ločeno omrežje za goste, ki pa zaradi poudarka na varnosti - usmerjevalnik WRT3200ACM zagotavlja enkripcijo WPA2 in požarni zid SPI - ne bo predstavljalo grožnje vašim najljubšim datotekam, video posnetkom ali fotografijam.

Štiri nastavljivive antene routerja Linksys WRT3200ACM poskrbijo za optimalno delovanje v vsakem okolju, ne glede na to koliko vrat, sten ali vogalov ima vaš dom. Seveda pa je ob tem treba vedeti tudi, da se maksimalna hitrost lahko doseže le z brezžičnimi napravami, ki podpirajo protokol IEEE 802.11ac. Na hitrost lahko vpliva tudi oddaljenost od usmerjevalnika, količina prenesenih podatkov, uporabljeni materiali v zgradbi, operacijski sistem, kombinacija uporabljenih naprav in motnje okolice.

Več podobnih usmerjevalnikov z nekoliko drugačnimi specifikacijami, a vse po odličnih cenah, najdete v spletni trgovini Nakupovanje.net, ki bo z vami tudi v 2017, zato nas pokličite na 01/2000 283 ali nam pišite na info@nakupovanje.net. Pomagali vam bomo z nasvetom, idejo ali pa vas prijazno popeljali skozi spletno nakupovalno izkušnjo.

Ste članek prebrali? Potem bo pot do športne kamere GoPro HERO4 lažja!

odarjamo športno kamero GoPro HERO 4 v vrednosti 435,00 €. Vabljeni k sodelovanju! (http://nakupovanje.nagradna-igra.com/?ref=proplus100117)

Naročnik oglasa je Eltus plus.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0