Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

navijanje

No, koliko nas bo danes počelo tole?

STA
23. januar 2018, 13:54
0
Velikost pisave:

Slovenska moška rokometna reprezentanca bo danes igrala svojo peto tekmo na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Po zmagi nad Črno goro, neodločenem izidu z Nemčijo ter dveh porazih z Makedonijo in Dansko jo danes čaka izjemno zahteven in pomemben obračun s Španijo, ki se bo v varaždinski Areni pričel ob 18.15. Boste tudi vi navijali na ves glas?

Ste pripravljeni na današnji večer? O tem, kako prirediti pravo domačo navijaško zabavo, smo že pisali. In če kdaj, potem je današnji večer tisti, ko moramo dati športni navdušenci vse od sebe.

Za slovenske rokometaše namreč na današnji tekmi s Španci ter sredini s Čehi štejeta le zmagi, le v tem primeru si lahko izborijo morebitni nastop v polfinalu, poln izkupiček pa jim lahko prinese tudi tekmo za končno peto mesto ter neposredno uvrstitev na svetovno prvenstvo prihodnje leto na Danskem in v Nemčiji.

Zadnji slovensko-španski dvoboj na lanskem svetovnem prvenstvu v Franciji se je končal s hudim porazom Slovenije s 26:36, Slovenija Španije doslej na velikih turnirjih sploh še ni premagala, zato pa ji je mero vzela na kvalifikacijskem turnirju za poletne olimpijske igre v Rio de Janeiru 2016, ko je v švedskem Malmöju slavila s 24 : 21.

Selektor Veselin Vujović je pred današnjo tekmo s Španijo, ki bo na sporedu ob 18.15, opravil dve menjavi v postavi. Na tekmah, ki odločata o potnikih v petkov polfinale evropskega prvenstva na Hrvaškem, bosta lahko nastopila Urh Kastelic in Patrik Leban, zamenjala pa bosta Jana Grebenca ter Urbana Lesjaka.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 3
Komentarjev: 0
Več komentarjev