Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

lulu sosa

Niti sanjalo se ji ni, koga je najela za morilca

N.J.
10. november 2017, 14:47
9
Velikost pisave:

Želela je umoriti svojega moža, da bi mu pobrala njegovo premoženje, a ko je najela morilca, ni vedela, s kom ima opravka.

Trener boksa, 50-letni Ramon Sosa, je skupaj z najetim morilcem in možmi postave uspel dokazati, da je njegova žena Maria Lulu Sosa načrtovala njegov umor. 

Maria in Ramon sta se spoznala leta 2007, ko ga je v nekem lokalu v Teksasu zaslepila s svojo lepoto. Leta 2010 sta se poročila in Ramon, ki ima iz prvega zakona tri otroke, je bil prepričan, da je ujel dekle svojih sanj. Do nedavnega, ko se je Maria, po rodu Mehičanka, ki je s poroko pridobila zeleno karto in s tem pravico do bivanja v ZDA, lotila podlega načrta.

Pravljica, ki se je spremenila v nočno moro

Do leta 2015 jima je vse teklo kot po maslu. Do tedaj je imel Ramon v lasti fitnes center, a ga je doletela finančna kriza in moral ga je zapreti. »Mislil sem, da nekako premagujeva težave,« je povedal. »Nato pa je Lulu nenadoma rekla, da zahteva ločitev.« Malce za tem ga je presenetil še klic Gustava, moškega, ki mu je Maria ponudila 2.600 dolarjev, da bi  ga ubil. »Nedvomno, najela je moškega, ki naj bi me ubil, Gustava, a ni vedela, da ima opravka z mojim prijateljem,« je za medije potrdil Ramon in zaupal celotno zgodbo.

»Z Gustavom se poznava, ker sem ga nekoč treniral,« je pojasnil. »Ko me je poklical in mi povedal, da se morava videti, ker me želi nekdo ubiti, sem mislil, da se šali.« A Gustavo se žal ni šalil.

ramon sosa
(Foto: YouTube)

Ko sta se Ramon in Gustavo srečala, mu je Gustavo zaupal, kdo stoji za naročilom in skupaj sta skovala načrt. »On se je opremil s snemalno napravo, da je posnel njeno naročilo umora, posnetek pa sva predala houstonski policiji.«

Uprizoril je lastno smrt

Policisti so bili menda šokirani in predlagali so vrhunski načrt. S podporo FBI so teksaški rangerji pomagali Ramonu uprizoriti smrt. Najeli so posebnega maskerja, ga odvedli v puščavo in namestili, kakor da je bil ustreljen v glavo. Tako so ga fotografirali, da bi fotografije lahko soprogi pokazali kot dokaz, da je njen soprog mrtev, pokazali Lulu.

Fotografije so res pokazalai Lulu, Ramon pa je med tem 3 dni bival v hotelu. Domnevni morilec, ki je Lulu pokazal fotografije, je bil v resnici policist pod krinko. Ko sta se dobila na parkirišču, kjer ji je pokazal fotografije, se je menda smejala.

A kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje, pravijo. In zadnji, ki se je nasmejal, ni bila ona, temveč Ramon. »Ležanje na tleh in pretvarjati se, da sem mrtev .. počutil sem se grozno,« je povedal Ramon. »Ko sem spoznal Lulu, si nisem predstavljal takega konca.« Lulu so obsodili na 20 let zapora v Teksasu, nenavadna zgodba pa zdaj polni medije.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,1
glasov 9
Komentarjev: 9
 
Thor78 12.11.2017 14:58:45
BABE.....................
 
appollyon 12.11.2017 14:55:00
južnjaki haha
biggbrader 12.11.2017 13:28:57
Premalo je na njej treniral ?!
Hary6 12.11.2017 11:28:57
ko pride iz zapora ga ima ubit
RamzesII 12.11.2017 13:20:58
Ne vzpodbujaj je. Dvakrat ji za isto ne morejo soditi.
Kolodont 14.11.2017 19:31:00
Ženska je naročila umor, za kar je bila kaznovana, če bi ga ubila, ko bi prišla iz zapora bi ji sodili za umor, kar je drug zločin.
 
Vostro 11.11.2017 09:45:57
Men je tutu "moja" bivša rekla na križišču k smo stali pri rdeči luči k bi se vsaj ubil iz lubga mira!!!! No in potem k sva prišla domov sem samo rekel naj se spoka in gre! Na koncu je morala res spokat!!! Tko da se nič ne čudim...
Le vkup uboga gmajna 11.11.2017 11:44:36
In potem si se zbudil poleg svizca, ki je ravno zavijal čokolado in spoznal, da si pri petdesetih še vedno devičnik :)
BMWmunja 12.11.2017 09:40:35
Ti imaš po moje neki fetiš ali na savizce, ali pa na čokolado...
Več komentarjev