Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ekrem

Še en pornič!

N.J.
16. september 2013, 18:41
3
Velikost pisave:

Soproga srbskega internetnega zvezdnika, ki je 'zaslovel' s pesmijo Kuča poso, je v šoku zaradi fotografij, ki jih je objavila srbska spletna stran Alo! Oddala je že vlogo za ločitev, kajti Ekrem Jevrić je šel po njenem mnenju že nekoliko predaleč.

Srbski 'zvezdnik' Ekrem Jevrić, če bi mu lahko sploh rekli zvezdnik, je zaslovel predvsem s svojim hitom Kuča poso. Svoji ženi Igbali je vedno dejal, da vse, kar počne, počne zgolj zato, da bi zaslužil denar, vendar pa so jo zadnje fotografije, iz katerih je razvidno, da seksa z neznano žensko, močno razjezile. Ne le to, v porniču je Ekrem s skrivnostno Kubanko počel vse - od oralnega do analnega seksa.

Igbala je za medije povedala, da do trenutka, ko je videla fotografije, ki so nastale med snemanjem porno filma, ni verjela, da ji je naredil kaj takega. Ob pogledu na fotografije, ki jih je prva objavila srbska spletna stran Alo! pa se je Igbala ne le močno razjezila, vendar je tudi planila v jok. Sinovi naj bi jo skušali pomiriti, a je bil šok očitno prevelik - za vse. Igbala je Ekrema nato poskusila priklicati na telefon, a se ji ni oglasil. Njegovim sorodnikom je zabičala, naj mu povedo, naj se domov ne vrača, da se hoče ločiti in da je njegove stvari že vrgla iz hiše, je medijem zaupal neznani vir. Dodal je še, da Igbalo sedaj skrbi le še to, ali je ženska iz porniča morda zanosila z njenim možem.

Ekrem
(Foto: Facebook)

Za Vendi mu je že oprostila

Ekrem ima sedaj še nekaj časa, da poišče pravi izgovor in se ponovno prikupi svoji ženi, a mu to verjetno ne bo uspelo. Pred časom se je namreč že zapletel v afero z Vesno Vukelić Vendi, varanje pa mu je Igbala tedaj oprostila. "Čeprav je Vendi močno sovražila, je Igbala prebolela trenutek, ko je na televiziji videla, kako Ekrem v resničnostnem šovu liže Vendi noge. Prepričal jo je s tem, da ji je rekel, da je bilo lizanje del šova in da je iskal način, kako zaslužiti čim več denarja," je še povedasl vir. Ne glede na izgovor, bo Ekrem tokrat verjetno naletel na gluha ušesa.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,1
glasov 8
Komentarjev: 3
 
saskozof 21.10.2013 20:15:15
to Ekreme razvali
 
Mido Mide 01.10.2013 15:35:51
VIDEOO EKREM JEVRIC U AKCIJI http://Fun4Days.com/sms/sms.php?share=193887
PegySue 16.09.2013 16:45:08
Posla in izgovori "intelektualcev..."
Več komentarjev