Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
v vrat je dobil puščico - 2

Neverjetno! Preživel je puščico v vratu!

S.R.
10. maj 2012, 08:57
1
Velikost pisave:

Tole pa nikakor ni bil preprost sprehod v parku. Moški iz Rusije je bil med sprehodom s svojima dvema hčerkama namreč v vrat ustreljen kar s puščico. Prav neverjetno pa je, da jo je odnesel brez resnih poškodb in bo popolnoma okreval.

Konstantin Myakush ob odhodu z doma zagotovo ni pričakoval, da se bo tega dne znašel na urgenci, kjer mu bodo morali odstraniti puščico. Kljub na videz zelo groteski poškodbi je Konstantin uspel po telefonu poklicati ženo, ki je nato zanj poklicala rešilca.
Nenavaden incident se je sicer pripetil že 30. aprila. Na posnetkih, ki so sedaj prišli v javnost, je jasno videti 38-letnega Myakusha, kako neverjetno mirno sedi v bolnišnici, iz njegovega vratu pa štrli okoli 40 centimetrov dolga puščica. Slednja je nesrečnega Rusa zadela iz desne strani tik pod čeljustjo, na levi strani pa je celo pogledala ven.

v vrat je dobil puščico - 3
(Foto: YouTube)

Puščica, ki je najverjetneje priletela iz bližnjega športnega centra, kjer med drugim vadijo tudi lokostrelci, pa na srečo ni zadela nobenih večjih žil. Kakšen centimeter levo ali desno in Konstantin bi bil najverjetneje hudo poškodovan ali celo mrtev. Kirurgi so puščico uspešno odstranili, kot omenjeno zgoraj, pa bo Konstantin Myakush popolnoma okreval.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 5
Komentarjev: 1
Robi Belentin 15.06.2012 15:50:56
Haha, najprej je poklical ženo!
Več komentarjev