Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sara - 2

Nekdanja 'bigbrotherjevka' piše knjigo, spregovorila bo o 'živinah'

N.J.
07. februar 2018, 12:42
7
Velikost pisave:

Verjetno njabolj poznana srbska starleta, ki je bila med drugim tudi udeleženka slovenskega resničnostnega šova Big Brother, Soraja Vučelić, piše knjigo, v kateri namerava razkriti marsikatero 'veliko tajno'.

»Toliko se je pisalo in govorilo o meni, da mislim, da bi bil greh, če ne bi napisala knjge,« je za srbski Alo povedala Soraja. Kot je pojasnila, je eden izmed razlogov tudi ta, da nikoli ni imela prave priložnosti, da javno odgovori na vse govorice in trače, tako da v tem vidi priložnost, da izda resnico. Med drugim naj bi razkrila vse podrobnosti o svojih uničenih in zažganih avtomobilih, o povezavah s kontroverznimi posamezniki iz politične sfere, kriminala in estrade. Na tapeti bodo tako vse 'živine', s katerimi je imela opravka.

Kot je še dodala, se zaveda, da bo knjiga marsikoga razburila, a se zaenkrat s tem ne obremenjuje, niti se ne ozira na to, ali 'junaki' njene knjige želijo, da javno spregovori o velikih skrivnostih ali ne. »Meni je res žal, da  nekateri ne bodo mogli mirno spati, vse dokler knjiga ne izide, dokler ne vidijo, na kakšen način sem jih predstavila. Nekaj bo takih, ki se ob izidu knjige ne bodo dobro počutili,« je še napovedala. »A vsak od njih si to zasluži! Obstajajo osebe, ki so se  o meni motile in nekatere stvari namerava razjasniti.« Pojasnila je, da je tistim, ki so preko nje mastno služili in jo izkoriščali za promocijo, namenila posebno poglavje.

Zatrdila je, ne bo dovolila nikakršne cenzure. »Jaz sem gospodarica svojega življenja in živim tako, kot želim, Nihče se nima pravice vmešavati.«

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,3
glasov 6
Komentarjev: 7
Frane Šajn 08.02.2018 22:11:08
Ja smo že videli oba njena atribut zgoraj in verižico vmes v dveh delih in spodaj od popka navzdol. Pod frizuro pa bolj malo žal, ne da bog vedno na vse dele telesa enako!
profesorLazar 08.02.2018 17:42:12
Itak da bi lahko vse povedala kar tako preko družbenih omrežij ali medijev. Sam seveda, če napišeš knjigo pol še mastno zaslužiš, v tem je pa vsa poanta tega
slovenc79 08.02.2018 14:09:57
tipična balkanska "diva", najprej uživa med bogatimi kriminalci, ob vseh bmwjih, alkoholu, koki, vip žurkah, potem ko si omislijo mlajše, pa pljuva čez njih in igra žrtev.
 
svizecincokolada 08.02.2018 11:59:06
hahahah,... no ta knjiga ne bo izšla,...
 
kaco 08.02.2018 11:18:53
še ena plastikuša v nizu mnogih.....pa dobr, kje se skrivajo normalne punce.
 
viki_kremca 08.02.2018 09:48:25
Danes pa je vsak piše knjige :) kultura se razvija ...
 
zurc 08.02.2018 09:12:30
kmalu po izidu , če ne že pred bodo pisali ,našli mrtvo ali izginila v nepojasnjenih okoliščinah
Več komentarjev