Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Maribor - Olimpija

Navijači Maribora in Olimpije spet poskrbeli za delo policistov

N.J.
20. maj 2018, 11:02
0
Velikost pisave:

Sobotni nogometni derbi med Mariborom in Olimpijo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru je policistom prinesel kar nekaj dela. Med drugim so obravnavali več posameznikov, ki niso upoštevali njihovih navodil ali navodil varnostnikov, zasegli so tudi večje število pirotehnike in obravnavali en rop, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Maribor - Olimpija
(Foto: Aljoša Kravanja)

Še pred tekmo so policisti na južni tribuni Ljudskega vrta našli skritih 55 bakel in štiri fontane, tri bakle pa so našli tudi pri enem od obiskovalcev. Ker so navijači med tekmo prižgali večje število bakel, bodo organizatorju tudi izdali odločbe o prekršku.

Med samo tekmo so obravnavali dva navijača, ki sta se nedostojno vedla do policistov oziroma varnostnikov in nista upoštevala njihovih ukazov. Zoper enega so uporabili plinski razpršilec, drugega pa so pridržali. Obema so izdali tudi plačilni nalog. Te so izdali še desetim drugim obiskovalcem, ki so preskočili ograjo ali niso upoštevali navodil varnostnikov in policistov.

Med tekmo so obravnavali tudi rop. Po doslej zbranih podatkih naj bi trije neznanci okoli 20.50 na Smetanovi ulici v Mariboru izza hrbta pristopili do 24-letnega Blejca. Eden od njih naj bi ga z grožnjami prisilil, da mu je izročil denarnico in telefon. S tem ga je oškodoval za 200 evrov, so sporočili s PU Maribor.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev