Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kate Winslet-naslovna1

Nastopila je v Titaniku, zdaj pa...

L.P.
15. junij 2018, 15:11
1
Velikost pisave:

O nadaljevanju priljubljenega filma Avatar, ki je v blagajne prinesel ogromno količino denarja, je bilo že veliko govora. Naj spomnimo, da je leta 2009 presegel do takrat najbolj dobičkonosen film Titanik. Oba priljubljena izdelka pa je ustvaril režiser James Cameron.

Avatar

James Cameron je imel že ob snovanju prvega dela o zanimivih bitjih iz drugega planeta v mislih trilogijo. Za prvi film Avatar je od prve ideje do končnega izdelka celotna ekipa porabila 15 let. Že leta 1994 je Cameron napisal prvo verzijo scenarija. Film je želel posneti leta 1997, ko je dokončal Titanik, vendar mu takratna tehnologija tega ni omogočala. Avatar je ustvarjalce stal malo več kot 200 milijonov evrov, v blagajne pa prinesel več kot dve milijardi.

Produkcija drugega in tretjega dela Avatarja pa se že odvija. James Cameron je razkril, da je glavna igralka Zoe Saldana že zaključila svoje delo za obe nadaljevanji. Drugi del naj bi izšel leta 2020, tretji pa 2021. Cameron je filma snemal vzporedno. En dan se je posvetil drugemu delu, naslednji dan pa tretjemu.

Režiser je že končal scenarija za četrti in peti del, ki naj bi izšla leta 2024 in 2025. Omenjena filma pa bodo posneli le, če bosta njegova predhodnika doživela finančni uspeh.

Cameron je povedal tudi, da bomo v prihajajočih filmih lahko uzrli Kate Winslet, ki se je spomnimo iz Titanika. Režiser je dejal, da je Kate sposobna držati sapo pod vodo tudi do sedem minut. To sposobnost je trenirala, ker se velik del drugega in tretjega dela Avatarja odvija pod vodno gladino.

Kate Winslet
(Foto: AP)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 1
 
GiPyroman 15.06.2018 15:06:12
7min? ufff.. lovska
Več komentarjev