Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Rene Mlekuž

Rene Mlekuž šokiran; izkoristili so ga za sporno promocijo

N.J.
17. maj 2018, 08:07
0
Velikost pisave:

Pisali smo o podjetju, ki organizira fantovščine in ponuja možnost najema pritlikavca. Na eni od fotografij smo prepoznali znanega slovenskega smučarja. Objavljamo njegov odziv.

rene mlekuž

Nekdanji slovenski vrhunski smučar Rene Mlekuž se je na spletni strani pojavil popolnoma naključno in ko smo ga poklicali in mu omenili, za kaj gre, je bil popolnoma presenečen. Kot je zatrdil, je sicer na fotografiji res on, a gre za fotografijo z nekega drugega dogodka in ne z njegove fantovščine. 

Več: Slovensko podjetje s to potezo šlo predaleč?

Rene Mlekuž je sicer nazadnje naslovnice medijev polnil, ko je kot organizator dobrodelnega Grubinega memoriala na domu obiskal družino iz Radelj ob Dravi, za katero so na memorialu zbirali denarna sredstva. 7-članski družini, ki se je znašla v stiski in živi v nedokončani starejši hiši v dveh sobah, je predal donacijo v višini nekaj več kot 8.000 evrov. Rene Mlekuž je tedaj izjavil: "Vesel in počaščen sem, da vsako leto z memorialom lahko pomagamo pomoči potrebnim. Zdaj, ko sem družino spoznal tudi v živo, sem se še dodatno prepričal, da gredo zbrana sredstva tudi letos v prave roke."

pritlikavec
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,7
glasovi 3
Komentarjev: 0
Več komentarjev