Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

pritlikavec

Ta poteza slovenskega podjetja pa je nizka!

N.J.
16. maj 2018, 12:36
0
Velikost pisave:

Če ste mislili, da ste že doživeli vse, potem verjetno niste videli ponudbe tega slovenskega podjetja, ki se ukvarja z organizacijo zabav.

pritlikavec

Verjamemo, da je lahko vsaka fantovščina, ki jo to podjetje organizira, nepozabna. Ponudba je pestra, na voljo je res veliko različnih aktivnosti, a v oko nam je padla ena izmed njihovih 'aktivnosti'. In to ni ne najem striptizete ali seksi animatorke oziroma kaj podobnega, temveč najem pritlikavca. Da, prav ste prebrali – najem pritlikavca. Tri ure vas lahko zabava za pičlih 147 evrov. »Priklenete ga lahko na ženina, ga uporabite kot varnostnika ali pa za zabavo po svoji želji. V njegovi garderobi se nahajajo oblačila Batmana ali Yoda,« imajo zapisano na spletni strani. Pri tem težko ostajamo objektivni, saj ne moremo mimo tega, da je pritlikavec v tem opisu kot nekakšen predmet, s katerim lahko počnete, kar želite, ne pa človek. Mimogrede, na spletni strani imajo zapisano celo 'najemite midgeta'. 

Damjan Murko vas pospremi na drugo stran
Tako (se) oglašujejo Slovenke

Za nekatera pojasnila smo se obrnili kar na podjetje.  Zanimalo nas je, kakšnih fantovščin si najpogosteje zaželijo Slovenci? Ali se stranke dejansko odločajo za najem pritlikavca? Koliko takih zabav so že organizirali? Vprašali smo tudi, ali imajo pritlikavcev, ki so pripravljeni sodelovati, več. In končno, ali se jim - ob predvidevanju, da v delo ni nihče prisiljen, to ne zdi ponižujoče? Seveda odgovorov, kakršnih smo si želeli, nismo prejeli. So pa napisali: "Hvala za vaš mail, vendar nas žal sodelovanje z mediji ne zanima. Prosim za razumevanje." Sicer pa: ali je to zabava ali norčevanje, presodite sami. 

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev