NOVICE

Na zabavah Donalda Trumpa napadali najstnice

10.07.2018, 8:38
2
Dve nekdanji manekenki sta spregovorili o divjih zabavah ameriškega predsednika in njegovem neprimernem vedenju. 

Barbara Pilling in Heather Braden sta pred kratkim spregovorili o neprijetni izkušnji, ki sta jo doživeli na posebni Trumpovi zabavi v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Barbara je bila stara komaj 17 let in Heather 23. "Na agenciji so mi dejali, da se moram udeležiti zabave v New Yorku. Zabavo je organiziral Donald Trump," je povedala Barbara. "Vprašal me je, koliko sem stara, in povedala sem mu, da sem sedemnajst. Rekel je, da je to super, saj nisem ne premlada ne prestara." Obe manekenki sta povedali, da je bilo na zabavi ogromno alkohola in kokaina.

Namen tovrstnih zabav naj bi bil, da so starejši bogati moški lahko seksali z najstnicami. Sicer sta dodali, da nista nikoli videli, da bi Trump jemal kokain ali da bi spal z mladoletnicami, sta pa prepričani, da se je to vendarle dogajalo. "Počutila sem se, kot da sem na mesnem sejmu," je dodala še Heather in povedala, da so bila na zabavah tudi dekleta, ki so bila stara 14 in 15 let. Njuno zgodbo je potrdil tudi neimenovan moški, ki je povedal, da so bile zabave res namenjene izključno temu, da starejši moški prežijo na mlada dekleta. Iz Bele hiše se na obtožbe še niso odzvali. Trump je sicer do zdaj prav vse ženske, ki so ga obtožile nadlegovanja, označil za lažnivke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Dule Med
10.07.2018, 11:52:20
-3
Kaj je res in kaj ni res me ne zanima, men osebno je Trunf faca, ki ceni in živi svoje življenje.
kampasutra
10.07.2018, 9:03:05
+11
tako je...nism vidu , nism slišu, amapk sm prepričan da je res nlp letu mim našga okna. 100%. in noben me ne bo prepriču, da ne obstajajo vesoljci, ka pa vi mislte. p.s. na zabavo so pa prše se f.uk.at za dnar, mal smučat, zdej po 30 letih pa je zmanjkal špage in "lepote" je treba pa tkole še kaj probat zaslužt.