Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Donald Trump

Na zabavah Donalda Trumpa napadali najstnice

U.K.
10. julij 2018, 10:58
2
Velikost pisave:

Dve nekdanji manekenki sta spregovorili o divjih zabavah ameriškega predsednika in njegovem neprimernem vedenju. 

Barbara Pilling in Heather Braden sta pred kratkim spregovorili o neprijetni izkušnji, ki sta jo doživeli na posebni Trumpovi zabavi v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Barbara je bila stara komaj 17 let in Heather 23. "Na agenciji so mi dejali, da se moram udeležiti zabave v New Yorku. Zabavo je organiziral Donald Trump," je povedala Barbara. "Vprašal me je, koliko sem stara, in povedala sem mu, da sem sedemnajst. Rekel je, da je to super, saj nisem ne premlada ne prestara." Obe manekenki sta povedali, da je bilo na zabavi ogromno alkohola in kokaina.

Namen tovrstnih zabav naj bi bil, da so starejši bogati moški lahko seksali z najstnicami. Sicer sta dodali, da nista nikoli videli, da bi Trump jemal kokain ali da bi spal z mladoletnicami, sta pa prepričani, da se je to vendarle dogajalo. "Počutila sem se, kot da sem na mesnem sejmu," je dodala še Heather in povedala, da so bila na zabavah tudi dekleta, ki so bila stara 14 in 15 let. Njuno zgodbo je potrdil tudi neimenovan moški, ki je povedal, da so bile zabave res namenjene izključno temu, da starejši moški prežijo na mlada dekleta. Iz Bele hiše se na obtožbe še niso odzvali. Trump je sicer do zdaj prav vse ženske, ki so ga obtožile nadlegovanja, označil za lažnivke.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 2
Dule Med 10.07.2018 13:52:20
Kaj je res in kaj ni res me ne zanima, men osebno je Trunf faca, ki ceni in živi svoje življenje.
kampasutra 10.07.2018 11:03:05
tako je...nism vidu , nism slišu, amapk sm prepričan da je res nlp letu mim našga okna. 100%. in noben me ne bo prepriču, da ne obstajajo vesoljci, ka pa vi mislte. p.s. na zabavo so pa prše se f.uk.at za dnar, mal smučat, zdej po 30 letih pa je zmanjkal špage in "lepote" je treba pa tkole še kaj probat zaslužt.
Več komentarjev