Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

gigi hadid

Na tem otoku boste našli največ lepotic!

M. A.
12. julij 2018, 11:33
2
Velikost pisave:

Poletje, visoke temperature, dopust ... Kaj bi si človek sploh lahko še želel? Če si mogoče želite na svojem dopustu srečati katero od znanih lepotic, je to prava destinacija za letošnji oddih!

Grški otok Mikonos je tisti, kjer boste letos poleti videli največ znanih lepotic. Ta odločitev ne preseneča, saj ponuja vse: od mirnih kotičkov in kristalnega morja do luksuznih trgovin in najbolj vročih barov.

Na Mikonos sta se skupaj odpravili manekenki Emily Ratajkowski in Gigi Hadid. Oddih v Grčiji sta izkoristili tako za počitek kot smučanje na vodi, predvsem pa sta svoji popolni postavi razkazovali na luksuzni jahti.

gigi hadid
Manekenki sta se na jahti očitno dobro zabavali. (Foto: Profimedia)

Mikonos je očitno pravi raj za manekenke, saj so pred kratkim tam opazili tudi britansko manekensko veteranko Kate Moss. 44-letna lepotica je po ločitvi od Jamieja Hinca v zvezi z 31-letnim nemškim aristokratom Nikolaiem von Bismarckom, s katerim naj bi načrtovala tudi otroka.

Kate Moss
Kate Moss je v modnem svetu že več kot 30 let. (Foto: Profimedia)

Še ena manekenka je na otoku obrnila glavo marsikaterega mimoidočega, a sama vidi le enega. Brazilka Izabel Goulart se je namreč pred dnevi prav na Mikonosu zaročila z nemškim nogometašem Kevinom Trappom.

Izabel Goulart
Zaročila sta se na Mikonosu, oči pa imata le drug za drugega. (Foto: Profimedia)

Ne z zaročencem Douglasom Nunesom, temveč s prijateljicami pa je pod grškim soncem uživala Joanna Krupa, manekenka poljskega in ameriškega rodu. 

Joanna Krupa
Kljub zaroki z Douglasom Nunesom se je Joanna Krupa odločila počitnice preživeti s prijateljicami. (Foto: Profimedia)

16 let razlike je med njima, a to ne moti italijanske manekenke Raffaelle Fico in športnega zastopnika Alessandra Moggija. Na Mikonosu sta uživala skupaj, pogosto sta se predajala tudi vročim poljubom in objemom v javnosti.

Raffaella Fico
Za poglede drugih se Raffaella Fico in Alessandro Moggi nista menila. (Foto: Profimedia)

Ne samo manekenke, tudi druge lepotice je očaral Mikonos. Pevka Nicole Scherzinger je tja pripotovala s prijateljico, ki je bila očitno zadolžena za fotografiranje pevke.

Nicole Scherzinger
Pevka je rade volje pozirala. (Foto: Profimedia)

Tam je svoj prostor pod soncem našla tudi igralka Lindsay Lohan. Igralka, ki je v zadnjih letih zaradi odvisnosti od droge pogosto polnila naslovnice revij, je še pred kratkim razmišljala, da bi prevzela islamsko vero.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan se je v zadnjih letih navdušila nad islamom. (Foto: Profimedia)

Kod drugod kot na Mikonosu se je zadrževala britanska oblikovalka kopalk, Kimberley Garner. Na otoku je uživala v poletnih radostih in zagotovo iskala tudi navdih za svoje prihodnje kolekcije.

Kimberley Garner
Oblikovalka kopalk Kimberley Garner je na Mikonosu iskala navdih. (Foto: Profimedia)

Najnovejša zvezdnica, ki je v družbi svojega zaročenca pripotovala na Mikonos, pa je razvpita ameriška dedinja Paris Hilton. Ob fotografiji, ki jo je delila na Instagramu, je zapisala, da uživa v raziskovanju sveta in ustvarjanju skupnih spominov.

Paris Hilton
Paris Hilton je uživala v družbi zaročenca. (Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,4
glasov 5
Komentarjev: 2
 
CrniSokol 12.07.2018 19:04:29
Pridem okol kmalu vse lepe in manjlepe popedinat.
tornadotex 13.07.2018 10:20:05
Ja verjetno,,od daleč jih gledaš in se držiš za pedal...
Več komentarjev