Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Varanje

Možu ljubimke moral plačati 8 milijonov  

U.K.
10. avgust 2018, 08:05
0
Velikost pisave:

Ljubimkanje s poročeno žensko lahko očitno krepko udari po denarnici. 

Celotna zgodba se je odvila v Teksasu. Keith King je bil, vsaj tako je verjel, srečno poročen z Danielle Swords. Danielle pa se je zapletla s Franciscom Huizarjem III in Danielle in Francisco sta imela burno razmerje, ki je trajalo približno leto in pol. Keith je med varanjem opazil, da je nekaj narobe in nazadnje je ljubimca ujel pri dejanju. Prišlo je celo do pretepa, v katerem je Francisco lažje poškodoval Keitha.   

Keith sicer živi v Severni Karolini, kjer je dovoljeno tožiti tretjo osebo zaradi tako imenovane odtujitve partnerja ali partnerke. To dejansko pomeni, da je lahko Keith tožil Francisca, ker je zapeljal njegovo ženo in povzročil njuno ločitev. Na sodišču je uspel dokazati, da je Francisco vse delal z namenom, da ju spravi narazen in da povzroči trenja med njim ter ženo. Ta je sicer trdila, da sta imela težave že prej, preden je spoznala Francisca. 

In sodišče je odločilo v prid Keitha, Francisco pa mu bo moral izplačati kar 8,8 milijona dolarjev, kar znese približno 7,6 milijona evrov in še dodatne stroške, ki so nastali med sojenjem. Franciscov advokat je že dejal, da se bo na odločitev pritožil.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev