Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
verne troyer

Molitve niso bile uslišane: 'Mini Me' se je poslovil za vedno

N.J.
23. april 2018, 09:13
0
Velikost pisave:

Verne Troyer, ki ga večina pozna po tem, da je v franšizi Austin Powers nastopal kot Mini Me, je umrl. Star je bil 49 let.

Kot poroča TMZ, je bil Verne Troyer od začetka aprila, ko so ga sprejeli v bolnišnici, priklopljen na aparate, ki so ga ohranjali pri življenju. Imel naj bi težave in bil samomorilen, v bolnišnici pa naj bi bil zaradi hude zastrupitve z alkoholom. "Z alkoholizmom je imel zadnja leta hude težave in večkrat je bil sprejet na zdravljene," so še zapisali. 

Troyerjeva družina vzroka smrti  še ni uradno potrdila, Njegovo smrt so sicer potrdili 21. aprila.

Verne Troyer
(Foto: Reuters)

Hospitaliziran od začetka aprila

V začetku aprila so njegovi predstavniki na spletu objavili sporočilo za oboževalce. "Prosimo vas, da imate Verna v mislih in da molite zanj.  Deležen je najboljše nege in je udobno nameščen. Cenimo podporo družine, prijateljev in oboževalcev po vsem svetu. O vsem vas bomo obveščali tukaj," so zapisali na njegovem Instagram profilu. 

Obvestilo je že tedaj precej prestrašilo oboževalce, saj je vzrok za hospitalizacijo ves čas ostajal skrivnost. V bolnišnico so ga odpeljali, potem ko je nekdo k njemu domov poklical losangeleške gasilce. V bolnišnici naj bi ostal na opazovanju vsaj 72 ur. Igralec, ki je v višino meril le 81 centimetrov, je bil hospitaliziran že konec marca, potem ko je na konvenciji, kjer se je srečal s svojimi oboževalci, doživel napad in imel težave z dihanjem.

Verne Troyer je že od rojstva bolehal za hipoplazijsko pritlikavostjo, ki je posledica mutacije genov. Igralcu so se v določeni fazi rasti kosti nehale razvijati in dosegel je višino le 81 centimetrov.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev