Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Lady Gaga

Mikrofon zamenjala za šank!

M. A.
19. julij 2018, 07:57
0
Velikost pisave:

Še pred nekaj leti je polnila največje svetovne dvorane in stadione, v zadnjem času pa se o Lady Gaga le malo sliši. Pevka, ki je tik pred izdajo svojega filmskega prvenca A Star Is Born, se pripravlja tudi na serijo nastopov v Las Vegasu. Po novem pa ima še eno zadolžitev.

Lady Gaga je skozi leta dokazala, da je ženska številnih talentov, tuje pa ji ni niti delo za šankom. Pevka, ki se je pred svojim uspehom z delom v baru tudi preživljala, je pretekli konec tedna z veseljem stopila za šank nove gostilne, ki jo je v New Yorku odprl njen oče, Joe Germanotta.

Lady Gaga
Marsikdo je bil presenečen, ko je za šankom srečal slavno pevko. (Foto: Profimedia)

Pevka je že pred dobrim letom okrog pasu znova zavezala predpasnik, ko je v sklopu sodelovanja z znano gostinsko verigo Starbucks v več lokalih pripravljala kavo. Tudi njen oče v gostinskem poslu ni novinec, saj že več let uspešno vodi italijansko restavracijo v elitnem delu New Yorka. 

Lady Gaga
Tako nevpadljive na ulici marsikdo sploh ne prepozna. (Foto: Profimedia)

Pevka sicer še vseeno ni pozabila na glasbo. Pred kratkim je podpisala dveletno pogodbo z eno izmed hotelskih verig v Las Vegasu, je pred promocijo filma A Star Is Born, v katerem bo glavno vlogo odigrala ob Bradleyju Coopru, po poročanju številnih glasbenih producentov pa pripravlja tudi nov album. Ob vsem tem pa najde čas tudi za svojega zaročenca Christiana Carina, s katerim se v zadnjem času pogosto pojavi v javnosti.

Lady Gaga
V javnosti se pogosto pojavlja z zaročencem. (Foto: Profimedia)

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev