Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

mencarija-naslovna fb

Kaj imajo skupnega s Siddharto?

L.P.
13. april 2018, 09:47
0
Velikost pisave:

V kavarni ljubljanske Drame bo danes ob 20. uri nastopil bend Mencarija, ki igra avtorsko glasbo v stilu gypsy swinga. Njihove pesmi obravnavajo aktualne družbene in ljubezenske tematike. Na koncertu bodo premierno predstavili svoj prvi videospot za skladbo Če bi me imela rada.

Tehnično ekipo pri videospotu so sestavljajli sedanji ali nekdanji študentje AGRFTja.  Videospot je nastal pod režijsko taktirko Augusta Adriana Braatza, ki je režiral že videospot Siddharte – Do konca, produciral videospot Andreja Šifrerja – Ostan' pr' men' in sodeloval pri številnih drugih projektih.

Mencarijo je ustanovil Blaž Mencinger, ko je prenehal delovati bend Jazz in the Pants. Skupino sestavljajo: Jernej Vindšnurer na kontrabasu, Lenart De Bock na saksofonu ter Blaž Mencinger na vokalu in kitari.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev