Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Melania Trump

Melania je nazaj, toda...

L.P.
07. junij 2018, 10:19
2
Velikost pisave:

Prva dama predsednika Združenih držav Amerike Melaina Trump je nazaj. Po več kot štirih tednih izogibanja očem javnosti zaradi zdravstvenih težav se je prvič zopet pojavila na javnem nastopu svojega moža.

Zelo na kratko je skoraj pred mesecem dni z Donaldom Trumpom pozdravila ujetnike, ki so prispeli iz severne Koreje v Združene države Amerike.

14. maja so iz Bele hiše sporočili, da je imela operacijo ledvice. Slednja naj bi bila ozdravljiva v 24 urah. Toda od takrat je ni bilo videti zunaj Bele hiše.

Melania pa je javnost spet razveselila včeraj, ko je v Washingtonu z možem obiskala srečanje z nacionalno agencijo za menedžment.

Melania pa ni delovala ravno navdušeno. Nasmehnila se je drugim ljudem v sobi ter svojemu možu, ko je govoril o njej. Drugače pa je bila bolj ravnodušna. Ali se ni zabavala med srečanjem, ali pa še ni popolnoma ozdravela?

Kaj o odnosu medijev do Melanie meni Donald, preberite TUKAJ.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 2
prouhudababa 08.06.2018 18:34:56
FEMA = nacionalno agencijo za menedžment ?!? O ljubi bog, če ne veste kaj je FEMA, potem prosim ne pišite člankov, ki to agencijo omenjajo, saj izpadete popolnoma 'za luno'...
 
Svetlobasrca 07.06.2018 18:11:28
Kakšne neumonosti klatite! Na srečanju s starši umrlih otrok naj se bebavo nasmiha sem in tja?
Več komentarjev