Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Luka Doncic

Luka Dončić, to pa je presenečenje!

STA / N.J.
06. oktober 2017, 15:30
3
Velikost pisave:

Košarkarska evroliga je pred začetkom nove sezone izdala zanimiv promocijski video, v katerem kot glasbeniki nastopajo največji zvezdniki evropske košarke. Med njimi je tudi Luka Dončić, ki je s svojim sproščenim hiphoperskim vložkom požel ogromno simpatij.

Dončić nastopa v ležerni pozi ob bazenu in oblečen v 'havajsko' srajco. Njegove besede se navezujejo na vložek Vassilisa Spanulisa, ki kot kralj sprašuje, kako se počutijo drugi igralci, ko opazujejo, kaj vse je že osvojil v karieri. Dončić mu odgovori: "Dobro se počutim, dedek. Glede na to, da sem še tako mlad, bom imel še veliko priložnosti, da jih osvojim tudi sam."

Poleg Dončića in Spanulisa v videu nastopajo še Sergio Rodriguez, Luigi Datome, Edgaras Ulanovas, Adam Hanga, Bryant Dunston, Chris Singleton, Andrew Goudelock, Jason Granger in Norris Cole.

Video nosi ime 'Game on'.

Nova sezone evrolige se bo začela prihodnji teden. V šestnajstih ekipah bo igralo pet Slovencev – Luka Dončić in Anthony Randolph v Real Madridu, Edo Murić za Efes Anadolu, Aleksej Nikolić v Bambergu in Zoran Dragić pri Olimpii Milano.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,8
glasov 5
Komentarjev: 3
mastaflash 07.10.2017 11:39:48
hehe vredi blo tole :)
 
Uporabnik 293 07.10.2017 08:54:21
tha best RAP EVER,.... dont quit your day job....
 
jonbonslon 06.10.2017 15:40:20
foušarija Slovenska...GREMO.....
Več komentarjev