Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ljubimca

Ljubimca skrila v omari, potem pa ...

N.J./STA
16. marec 2018, 12:34
0
Velikost pisave:

Policija je morala v mestu Bremerhaven na severu Nemčije zaradi ljubimca, skritega v omari, posredovati kar dvakrat. Soproga je namreč z nič hudega slutečim možem začela glasen prepir, možje v modrem pa so ju aretirali. Policija je nato posredovala še enkrat, saj ljubimec ni mogel priti iz zaklenjenega stanovanja.

PREBERITE: Zato moški skačemo čez plot

38-letna ženska si je želela konec tedna popestriti z ljubimcem. Vendar ji je načrte prekrižal soprog, ki se je v nedeljo zjutraj predčasno vrnil domov. Ženska je bila odločena, da njen soprog za nobeno ceno ne sme izvedeti, s čim se kratkočasi v njegovi odsotnosti. Zato je z njim, medtem ko se je njen ljubimec skril v omaro, začela glasen prepir. Zaskrbljeni sosedi so na pomoč poklicali policijo.

PREBERITE: Razkrili, katere ženske najpogosteje postanejo ljubice!

Policisti so sprva želeli pomiriti par, vendar sta svojo nejevoljo kmalu stresla tudi nanje. Tako jim ni preostalo drugega, kot da par aretirajo.

Le kratek čas zatem pa so morali policisti ponovno posredovati - ljubimec je namreč ostal ujet v zaklenjenem stanovanju in na pomoč je poklical svoje prijatelje, ki so ga želeli osvoboditi z brcami v vrata.

PREBERITE: Tako prevara vpliva na moške

varanje - 4
(Foto: Facebook)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev