Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Dan za trening

Ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika!

N.J.
06. februar 2018, 07:43
0
Velikost pisave:

Kaj se zgodi, ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika? Izvedeli boste od 13. februarja v novi oddaji Dan za trening. 

Na Kanal A prihaja nova oddaja Dan za trening, ki jo bo vodil Klemen Bučan. Voditelj se bo v vsaki oddaji podal v življenje enega od profesionalnih športnikov.

Oddaja bo na sporedu ob torkih ob 20. uri pred UEFA Liga prvakov na Kanalu A.

V torek, 13. februarja, ob 20. uri, ko bo na sporedu prva oddaja, bo Klemen gostil deskarja na snegu Roka Marguča. »Ko sem prejel klic, da bi vodil oddajo, v kateri naj bi treniral z vrhunskimi športniki, sem izbuljil oči,« na šaljiv način, kot je za komika in voditelja Klemna značilno, pojasni prve občutke o vodenju. »Od nekdaj sem velik oboževalec športa in tudi sam sem rekreativni športnik. Veliko športov sem tudi poizkusil in velikokrat, ko jih gledam po TV, sem si rekel: Me zanima, kako bi jaz to sfural,« opiše in še pojasni, da bodo gledalci videli, kako je, če se povprečen Slovenec, ki rad komentira s kavča, pomeri z vrhunskim športnikom.

Klemen pravi še, da je imel po desetih športnih gostih – Rok Marguč, Chorchyp, Miša Marinšek, Andrej Flajs, Vasilij Žbogar, Tina Trstenjak, Peter Kauzer, Filip Flisar in Peter John Stevens, en mesec muskelfiber, nešteto modric in po sparingu s Chorchypom počeno rebro. Zaupal nam je še, da so se športniki v svojem okolju zelo odprli in bomo v oddajah dobili pogled v njihove osebne zgodbe.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev