Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Dan za trening

Ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika!

N.J.
06. februar 2018, 07:43
0
Velikost pisave:

Kaj se zgodi, ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika? Izvedeli boste od 13. februarja v novi oddaji Dan za trening. 

Na Kanal A prihaja nova oddaja Dan za trening, ki jo bo vodil Klemen Bučan. Voditelj se bo v vsaki oddaji podal v življenje enega od profesionalnih športnikov.

Oddaja bo na sporedu ob torkih ob 20. uri pred UEFA Liga prvakov na Kanalu A.

V torek, 13. februarja, ob 20. uri, ko bo na sporedu prva oddaja, bo Klemen gostil deskarja na snegu Roka Marguča. »Ko sem prejel klic, da bi vodil oddajo, v kateri naj bi treniral z vrhunskimi športniki, sem izbuljil oči,« na šaljiv način, kot je za komika in voditelja Klemna značilno, pojasni prve občutke o vodenju. »Od nekdaj sem velik oboževalec športa in tudi sam sem rekreativni športnik. Veliko športov sem tudi poizkusil in velikokrat, ko jih gledam po TV, sem si rekel: Me zanima, kako bi jaz to sfural,« opiše in še pojasni, da bodo gledalci videli, kako je, če se povprečen Slovenec, ki rad komentira s kavča, pomeri z vrhunskim športnikom.

Klemen pravi še, da je imel po desetih športnih gostih – Rok Marguč, Chorchyp, Miša Marinšek, Andrej Flajs, Vasilij Žbogar, Tina Trstenjak, Peter Kauzer, Filip Flisar in Peter John Stevens, en mesec muskelfiber, nešteto modric in po sparingu s Chorchypom počeno rebro. Zaupal nam je še, da so se športniki v svojem okolju zelo odprli in bomo v oddajah dobili pogled v njihove osebne zgodbe.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev