Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Anfernee

Kje je končala legenda iz 90. let?

STA/N. K.
20. marec 2018, 09:29
0
Velikost pisave:

Nekdanji košarkarski zvezdnik lige NBA Anfernee "Penny" Hardaway je po poročanju ameriških medijev prevzel mesto trenerja na univerzi v Memphisu, kjer je med leti 1991 in 1993 igral tudi sam.

Kot poroča ESPN, bo Hardaway na trenerskem mestu zamenjal Tubbyja Smitha, ki so ga Memphis Tigers odpustili prejšnji teden.

Hardaway in center Shaquille O'Neal sta bila sredi 90. let prejšnjega stoletja eden najnevarnejših dvojcev v ligi NBA, ki sta z Orlandom vselej veljala tudi za favorite za zmago v prvenstvu. Žal je bila kariera Hardawayja, olimpijskega prvaka iz leta 1996, tudi polna poškodb.

Košarkar je po karieri deloval kot trener na eni od srednjih šol, danes pa ga bodo v Memphisu predstavili kot novega trenerja univerze.

Vsi ljubitelji športa lahko vstopite v svet tekem na programu KANAL A in VOYO

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev