Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
trump macron

Kakšna Melanijina roka; vsi govorijo o tem!

STA/N.J.
25. april 2018, 11:16
0
Velikost pisave:

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania sta gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in soprogo Brigitte. Ne le Melanijina roka, o kateri je (znova) govora, ker naj ne bi želela prijeti moža; tokrat je slavo požela še ena Trumpova poteza.

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je v času državniškega obiska francoskega kolega nenehno poudarjal, kako dobre odnose imata z Emmanuelom Macronom, je to dokazal tudi z dejanjem. Macronu je pred kamerami s suknjiča očistil sledi prhljaja in dejal, da je sedaj popoln. Trump je dejal, da mu je veliko čast, da je prišel in zagotovil, da imata poseben odnos. "V bistvu bom spravil stran tale majhen košček prhljaja," je dejal Trump in frcnil z Macronovega suknjiča bel prah. Macronov nasmeh je zamrznil, Trump pa je dodal, da je šlo za majhen košček. "Moramo ga narediti popolnega. Sedaj je popoln," je dejal Trump.

Zanimivo, pri obeh predsedniških parih precej izstopa starostna razlika: Medtem ko ima Donald ob sebi 24 let mlajšo soprogo, ima Emmanuel kar 25 let starejšo.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev