Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Moški in ženska, ki nosita kavbojke

Kaj ji kavbojke povedo o tebi?

L.P.
23. april 2018, 15:50
0
Velikost pisave:

Verjetno si slišal, da prvo, kar ženska opazi na moškemu, sta frizura in čevlji. To je res. Drži pa tudi to, da ji o tebi veliko povedo tvoje kavbojke. Zato ni vseeno, če so umazane, strgane na napačnih mestih, ali če se ne ujemajo z drugimi oblačili. Kavbojke so udobne za nositi. Lahko jih kombiniramo z veliko oblačili in običajno pri tem nimamo težav.

kavbojke
(Foto: Pinterest)

Ni potrebno biti modni strokovnjak, da narediš dober vtis nanjo. Ni pravila, koliko dolge in široke morajo biti kavbojke, da ti odlično pristojijo. Najbolje se je pri tem posvetovati s krojači ali prodajalci. Lahko pa za nasvet vprašaš kakšno žensko. Tako boš videl, kakšen videz jim je všeč. Moraš pa vedeti, da večina žensk ima raje moške, ki nosijo navadne, ožje, ali tanjše kroje. Torej pozabi na široke hlače, če imaš suho postavo.

Ne glede na starost je nošenje oblek, ki so bile v preteklost »in«, staromodno. Ni jih potrebno oprati vsakič, preden jih nosite. Če pa opravljaš službo, pri kateri se tvoje hlače umažejo, pa jih seveda vrzi v pralni stroj pred zmenkom.

Ženska preverja tvoj izgled, kakor ti preverjaš njenega. Ne spravi se v premajne kavbojke, v katerih komaj dihaš. Ne nosi pa tudi preširokih hlač, v katerih izgledaš smešno.

Ni spoštljivo, da srečaš njene starše,  jo pelješ v drago restavracijo, ali se udeležiš pogreba v strganih kavbojkah. Obleci se tako, da boš s tem navdušil izbrano družbo.

Strgane moške kavbojke

Če kombiniraš kavbojke z zgubano srajco in nekaj poceni oblekami, je čas, da še enkrat razmisliš. Ne boj se za pomoč prositi prodajalca.

Naslednji nivo od kavbojk pa je smoking, če se jakna ali srajca ne ujema dobro s kavbojkami. Ne pozabi, da kavbojke dajejo sproščen, neformalen in vsakdanji videz. Izgledajo kot da se ne trudiš preveč, hkrati pa so uporabne za mnogo priložnosti. Ženskam ponavadi niso všeč fantje, ki se preveč trudijo. Z ustreznimi kavbojkami boš deloval sproščeno in ustvaril dobro vzušje.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev