Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jamie Oliver

Jamieja Oliverja napadali in pretepali 

U.K.
07. avgust 2018, 09:06
0
Velikost pisave:

In to samo zato, ker je kuhar in je prepričeval moške, da vendarle stopijo za štedilnik. 

Jamie (43) je pred kratkim stopil pred medije in spregovoril, kaj vse se mu je pripetilo na začetku kariere. Jamie je zaslovel s serijo Tha Naked Cheff (Goli kuhar) leta 1999 in za vedno spremenil kuhanje. Naenkrat kuhanje ni bilo več nekaj, kar je pač skriti del življenja, ampak je postalo nekaj pomembnega, nekaj vznemirljivega in da, celo nekaj spolno privlačnega.  

“Ženske so bile v službah prav tako kot moški, a ko so prišle domov, so morale še kuhati za svoje partnerje in tega so imele dovolj. Videle so mene na TV-ju in jim rekle, poglej ga! On lahko kuha pri triindvajsetih za prijatelje in družino? Kar spravi se v kuhinjo.” 

To seveda ni bilo všeč moškim, ki so na družino še zmeraj gledali v tradicionalnem smislu. “Moški so me sovražili. Celo lovili so me po ulicah, nekajkrat pa sem jih dobil po nosu.” je dejal Jamie. “Nato pa so se svari spremenile. Naenkrat me niso več videli kot grožnjo moškosti, ampak so spoznali, da jih imajo ženske raje, če jim kaj pripravijo. In v kuhanju so začeli uživati. Nisem jim več predstavljal grožnje. Zdi se mi, da v Veliki Britaniji sedaj kuha prav toliko moških kot žensk.”  

Vsekakor je ena stvar, ki je Jamieju ne moremo nikoli očitati in to je njegova strast do hrane, s katero je navdušil ljudi po vsem svetu. In nenazadnje tudi strast do zdrave prehrane, saj so raziskave pokazale, da se je v šolah, kjer je uvedel zdravo prehrano, uspeh učencev povečal za okoli 30 odstotkov. Raziskave namreč tudi kažejo, da slaba prehrana vpliva na IQ. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev